Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Tinne Raeymaekers

Mooie spulletjes

Soms dezelfde dag spijt dat je iets vergeten bent, ik vind dezelfde dag dat je maar 1 keer verzendkosten moet betalen
Goede kwaliteit, mooi en correct te prijs
Oorbellen, ringen en geschenkset en tas

Antwoord My Jewellery

Hi Tinne, Bedankt voor je feedback! We gaan je verbeterpunt zeker meenemen en hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen. Veel plezier van de items uit de bestelling, we can’t wait to see you style them!💥 Liefs, Zoë - My Jewellery

Noa Nobel

helemaal top

netjes verpakt
oorbellen

Antwoord My Jewellery

Hi Noa, Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om betaalbare Nederlandse sieraden designs aan te bieden, die toegankelijk en draagbaar zijn voor iedereen. We wensen je veel plezier met de oorbellen! We like to see you sparkle!✨ Liefs, Zoë - My Jewellery

Sara Hummelman

Heel goed, ze hebben altijd leuke items van goede kwaliteit!

Alle producten zijn leuk en van goede kwaliteit
Geen tips!
Panterprint schoudertas met strik

Antwoord My Jewellery

Hi Sara, YES! Daar doen we het voor, fijn dat je zo te spreken bent over onze items en kwaliteit. Zien we je snel weer terug? We like to see you sparkle!✨ Liefs, Zoë - My Jewellery

Loes Peeters

Goede prijs-kwaliteit verhouding bij originele artikelen

Moderne producten
Ringetjes

Antwoord My Jewellery

Hi Loes, Daar worden we vrolijk van! Leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over onze collecties en prijzen. Mocht je nog verbeterpunten hebben horen we het graag, we willen ervoor zorgen dat jouw volgende ervaring nog beter zal zijn. See you soon!🤍 Liefs, Zoë - My Jewellery

Pasquale

Super goed!

Hele goede kwaliteit

Antwoord My Jewellery

Hi Pasquale, Wat leuk dat je bij ons hebt geshopt! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over My Jewellery, daar doen we het voor. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling & hopelijk tot snel weer! 💗 Liefs, Carolijn team My Jewellery

Loes

Zeer goed

Goede communicatie

Antwoord My Jewellery

Hi Loes, Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. We wensen je veel plezier met de oorbellen, we can't wait to see you style them! ✨ Liefs, Zoë - My Jewellery

Y

SterSterSterSterLege ster

Fijne website, leuke kleding en sieraden.

Snelle levering, krijgt alle informatie snel en duidelijk over de bestelling
Soms laad de pagina opnieuw uit het niks en zijn alle filters weg, kan ook aan mij liggen🙈
Meerdere shirtjes, blouses en trui

Antwoord My Jewellery

Hi Yara, Leuk om te lezen dat je bij ons hebt geshopt! Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en leveringsinformatie, we doen ons best je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen over e status van je bestelling! Kom je snel weer bij ons shoppen? 💗 Liefs, Zoë - My Jewellery

Livine Akkermans

Wat een ontdekking! En wat een leuke kleurtjes allemaal! Je wordt er spontaan vrolijk van! 🥰🌸

Heel kleurrijk en goede kwaliteit! En ook mogelijk als je een maatje meer hebt.
Product of service:
2x sweater, 2x t-shirt, juwelen,...

Antwoord My Jewellery

Hi Livine, Bedankt voor je super mooie review! Wat leuk om te lezen dat je My Jewellery hebt ontdekt en je vrolijk wordt van onze items. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt, fijn om te horen dat je leuk bij ons kunt shoppen. 🤍 Liefs, Nicky team My Jewellery

Suus

Super!

Snelle levering online maar ook een uitstekende klantenservice in de winkel. We zijn laatst tot 2 keer toe terug gegaan met een kapot kettinkje, beide keren zonder vragen zeer vriendelijk geholpen en omgeruild voor iets anders.
Van alles :-)

Antwoord My Jewellery

Hi Suus, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met je geshopte items! 💗 Liefs, Sophie team My Jewellery

Anja

Goede kwaliteit

Kunnen omruilen van artikels die niet goed zijn in de winkel
Mooi verpakt
Blouse

Antwoord My Jewellery

Hi Anja, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk dat je bij ons hebt geshopt, we zullen je feedback meenemen om je volgende ervaring te kunnen verbeteren. We wensen je veel plezier toe met de blouse. 🤍 Liefs, Zoë team My Jewellery

Corry

Top

Snelle levering. Perfecte afhandeling retouren. In mijn geval wilde ik een product omruilen. Werd echt professioneel afgehandeld
Oorringen

Antwoord My Jewellery

Hi Corry, Bedankt voor je lovende review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en levering. We hopen dat je veel plezier hebt van het geshopte item en zien je graag snel weer terug!✨ Liefs, Zoë team My Jewellery

Carine

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn recente bestelling, die helaas nooit is aangekomen. Ondanks dat ik twee keer een e-mail heb gestuurd naar de klantenservice om mijn situatie te verduidelijken, heb ik tot op heden geen reactie ontvangen. Het is erg frustrerend om te wachten op een bestelling die nooit arriveert, vooral omdat ik had gehoopt op een snelle en probleemloze levering. De communicatie vanuit het bedrijf laat te wensen over, en het gebrek aan respons op mijn e-mails maakt het nog teleurstellender. Ik hoop dat dit probleem snel wordt opgelost, maar op dit moment ben ik erg ontevreden over de service en de afhandeling van mijn bestelling. Ik kan het bedrijf helaas niet aanbevelen op basis van deze ervaring.

Armband

Antwoord My Jewellery

Hi Carine, Bedankt voor je review! Ik heb direct met je meegekeken en zie dat wij geen mails hebben ontvangen. We willen dit natuurlijk graag voor je oplossen en daarom heb ik je een mail gestuurd. We kijken via de mail verder met je mee. Liefs, Nicky team My Jewellery

Jessie

Heel goed

Leuke kleding en sieraden
Gratis retouren
Oorbellen en blouse

Antwoord My Jewellery

Hi Jessie, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding en sieraden zo leuk vindt. Kom je snel weer bij ons shoppen?💗 Liefs, Julie team My Jewellery

Stephanie

Super

Leuke kleding
Niks
Spijker Jumpsuit

Antwoord My Jewellery

Hi Stephanie! Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Dat is waar we het voor doen! Heel veel plezier met je nieuwe geshopte items. We can't wait to see you shine! ✨ Liefs, Julie team My Jewellery

Nadine Vertongen

Heb onlangs kleding besteld en ben er super tevreden over. Heel mooie en betaalbare kleding

Vlotte service, snelle levering
2 truien en een blazer

Antwoord My Jewellery

Hi Nadine, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Super fijn om te horen dat je tevreden bent met je geshopte items. Veel plezier met het dragen van je nieuwe items en we zien je graag snel weer terug! 💗 Liefs, Sophie team My Jewellery

Geantwoord op

My Jewellery verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

My Jewellery heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2015

My Jewellery

My Jewellery is een groeiend e-commerce bedrijf en de plek voor on-trend sieraden & accessoires. Wat begon vanuit een passie, is uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel en een uitgebreide webshop. Review My Jewellery voor een nog betere service.

Postbus 1770

5200 BV Den Bosch

Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Tinne Raeymaekers

helemaal top

netjes verpakt
oorbellen

Sara Hummelman

Heel goed, ze hebben altijd leuke items van goede kwaliteit!

Alle producten zijn leuk en van goede kwaliteit

Zeer goed

Goede communicatie

Y

SterSterSterSterLege ster

Fijne website, leuke kleding en sieraden.

Snelle levering, krijgt alle informatie snel en duidelijk over de bestelling
Meerdere shirtjes, blouses en trui

Livine Akkermans

Heel kleurrijk en goede kwaliteit! En ook mogelijk als je een maatje meer hebt.
Product of service:
2x sweater, 2x t-shirt, juwelen,...

Suus

Super!