Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Rosalie

Ik houd van My Jewellery, super mooie sieraden die niet verkleuren.

De sieraden verkleuren totaal niet en altijd hele goede klantenservice.

Reactie My Jewellery:

Hi Rosalie. Onwijs bedankt voor jouw super positieve review. Wat leuk dat je weer bent geslaagd voor nieuwe leuke items & dat je deze ook nog eens snel in huis had. We hopen dat jouw look voor... Hi Rosalie. Onwijs bedankt voor jouw super positieve review. Wat leuk dat je weer bent geslaagd voor nieuwe leuke items & dat je deze ook nog eens snel in huis had. We hopen dat jouw look voor de feestdagen helemaal compleet is! Mocht je nog wat leuke tips nodig hebben, dan helpen wij je graag mee! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Priscilla

Super

Snel geleverd
Goede kwaliteit
Duidelijke website

Nvt

Reactie My Jewellery:

Hi Priscilla! Dank je wel voor deze super positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items en dat de bestelling snel was geleverd. We wensen je dan... Hi Priscilla! Dank je wel voor deze super positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items en dat de bestelling snel was geleverd. We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling & hopelijk zien we je snel weer. Fijne jaarwisseling! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Valerie

Duidelijke site

Als je een item aanklikt begin je weer helemaal boven aan de pagina dat is irritant

Reactie My Jewellery:

Hi Valerie. Bedankt voor jouw review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze duidelijke website & service. We hopen dat je weer geslaagd bent voor leuke nieuwe items. Mocht de website niet... Hi Valerie. Bedankt voor jouw review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze duidelijke website & service. We hopen dat je weer geslaagd bent voor leuke nieuwe items. Mocht de website niet helemaal meewerken adviseren wij je altijd om via een laptop & Google Chrome te werken, zo voorkom je dat de pagina niet helemaal goed laadt. Ook werkt het vaak om de web geschiedenis even te wissen. Zien we je snel weer bij ons terug? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Daphne

Leuke kleding, alleen de site werkt niet altijd even best mee en de klantenservice zou wat vriendelijker kunnen en meerdere stappen kunnen ondernemen.

De kleding is bijna altijd wel mooi en de sieraden!

De website( deze loopt vaak vast) , de meldingen als een artikel niet op voorraad is (heb daar nog nooit iets van gehoord), evt een app en de klanten service.

Reactie My Jewellery:

Hi Daphne. Dank je wel voor jouw review. Wat leuk dat je weer gezellig bij ons bent komen shoppen en bent geslaagd voor een mooie nieuwe outfit. Wanneer de website niet helemaal meewerkt is dat... Hi Daphne. Dank je wel voor jouw review. Wat leuk dat je weer gezellig bij ons bent komen shoppen en bent geslaagd voor een mooie nieuwe outfit. Wanneer de website niet helemaal meewerkt is dat natuurlijk niet fijn, dat begrijpen we zeker. Je mag in dat geval altijd eventjes proberen om de web geschiedenis te wissen, dit via Google Chrome proberen, van apparaat te wisselen of eventueel als gast afrekenen. Dit zou de problemen moeten verhelpen. Mocht dit niet zo zijn dan kijken we natuurlijk graag opnieuw met je mee. We wensen je veel plezier met jouw bestelling & hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Daniek team My Jewellery.

D. Olfers

Telefonisch met hoofdkantoor helemaal prima!! Staan je netjes te woord. Goed advies!!
Maar in de winkel. Verschrikkelijk. Telefonisch niet bereikbaar. Met 4 personen in de winkel staan babbelen. Laten je gewoon buiten een eeuwigheid wachten. Het enige wat ze hoefden te doen is een pakketje terugbrengen. Dit kan echt niet.

Klantenservice heel goed bereikbaar en staan je netjes en goed te woord

De klanten netjes helpen en niet een eeuwigheid laten wachten buiten.

Reactie My Jewellery:

Hi! Dank je wel voor jouw beoordeling. Wat fijn om te zien dat je het contact met onze klantenservice zo goed hebt ervaren, dat horen we graag! We zouden graag meer horen over jouw ervaring bij een... Hi! Dank je wel voor jouw beoordeling. Wat fijn om te zien dat je het contact met onze klantenservice zo goed hebt ervaren, dat horen we graag! We zouden graag meer horen over jouw ervaring bij een van onze boutiques. Zou je ons een mailtje willen sturen? We horen graag van je! Je mag mailen naar klantenservice@my-jewellery.com Alvast bedankt en we hopen je snel weer gezellig te zien. Liefs, Daniek team My Jewellery.

S

Mooie sieraden

Levertijden

Reactie My Jewellery:

Hi Samantha. Dank je wel voor jouw beoordeling. Fijn dat je zo enthousiast bent over onze sieraden & het bestelgemak. Ondanks de drukke periode doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat... Hi Samantha. Dank je wel voor jouw beoordeling. Fijn dat je zo enthousiast bent over onze sieraden & het bestelgemak. Ondanks de drukke periode doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle pakketjes zo snel mogelijk geleverd worden. Helaas kan het in de periode rondom de feestdagen ietsje langer duren dan dat je van ons gewend bent. We wensen je in ieder geval heel veel plezier met jouw bestelling & hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Marria

Trage levering en sommige producten vallen tegen tov foto op internet.

Veel keuze

Sneller versturen. Trage levering lag niet aan de post maar is laat verzonden door jullie.

Reactie My Jewellery:

Hi Marria. Dank je wel voor jouw beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons ruime aanbod. Er komen elke dag weer nieuwe items bij op onze website om het shoppen nog leuker te maken.... Hi Marria. Dank je wel voor jouw beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons ruime aanbod. Er komen elke dag weer nieuwe items bij op onze website om het shoppen nog leuker te maken. Momenteel kan de verzending ietsje langer duren dan dat je van ons gewend bent ivm de enorme drukte. We doen er natuurlijk alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren, sorry dat het bij jou wat langer heeft geduurd. Mocht je twijfelen over de grootte van een product, of de valling. Twijfel dan niet en stuur ons een berichtje! We kijken dan graag met je mee of deze geschikt voor je is. Kom je snel weer bij ons langs? Liefs, Daniek team My Jewellery.

RJ

Perfect

Mooie sieraden

Reactie My Jewellery:

Hi! Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke sieraden & onze service. We wensen je super veel plezier met het dragen van jouw nieuwe... Hi! Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke sieraden & onze service. We wensen je super veel plezier met het dragen van jouw nieuwe armbandjes. Kom je snel weer bij ons shoppen? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Maaike

Super leuke sieraden!

Mooie, kwaliteit. Sommige items dragen mijn dochters al jaren, zonder verkleuringen.

Reactie My Jewellery:

Hi Maaike. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze superleuke items & de kwaliteit hiervan. Heel veel plezier weer met jouw bestelling. Fijne... Hi Maaike. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze superleuke items & de kwaliteit hiervan. Heel veel plezier weer met jouw bestelling. Fijne feestdagen en hopelijk tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Lieve

Ik vind de sieraden echt ontzettend leuk! Alleen de levering duurt bij mij telkens wel erg lang. Ik snap dat in deze drukke periode het wat langer duurt maar ik had iets anders besteld bij een... Ik vind de sieraden echt ontzettend leuk! Alleen de levering duurt bij mij telkens wel erg lang. Ik snap dat in deze drukke periode het wat langer duurt maar ik had iets anders besteld bij een andere site op dezelfde dag en die heb ik veel eerder binnen gekregen.

Hele leuk sieraden

- levering en de site werkt af en toe niet zo fijn

Reactie My Jewellery:

Hi Lieve. Dank je wel voor jouw review. Wat leuk dat je weer gezellig bij ons bent komen shoppen & dat je bent geslaagd voor nieuwe sieraden. Momenteel is het ontzettend druk in ons magazijn en... Hi Lieve. Dank je wel voor jouw review. Wat leuk dat je weer gezellig bij ons bent komen shoppen & dat je bent geslaagd voor nieuwe sieraden. Momenteel is het ontzettend druk in ons magazijn en doen zij hun uiterste best om ervoor te zorgen dat alle pakketjes zo snel mogelijk worden geleverd. Hierdoor kan het ietsje langer duren dan dat je van ons gewend bent, sorry! We zullen jouw feedback zeker meenemen & we hopen dat je binnenkort weer gezellig bij ons langskomt. Fijne jaarwisseling! Liefs, Daniek team My Jewellery.