Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Talisa

Een hele fijne ervaring met My jewellery zowel in de winkel als online

Dat jullie alle maten hebben

Kleding die iets groter vallen

Reactie My Jewellery:

Hi Talisa! Bedankt voor je goede review! Super om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad in onze boutique en op onze webshop! Sommige items zijn erg populair waardoor enkele maten snel... Hi Talisa! Bedankt voor je goede review! Super om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad in onze boutique en op onze webshop! Sommige items zijn erg populair waardoor enkele maten snel uitverkocht raken. Wist je dat er bij het uitverkochte item een envelopje staat waarin je je mailadres kan invullen? Je krijgt dan gelijk een mailtje als dit item weer aangevuld is! Liefs Manon, team My Jewellery.

Jane

Top! Goede service en een snelle verzending.

Vriendelijk personeel

Reactie My Jewellery:

Hi! Bedankt voor deze 10/10 review. YES! Fijn dat je zo tevreden bent over My Jewellery! Dit motiveert ons natuurlijk heel erg om zo door te gaan! Veel plezier van je nieuwe items. Zien we je snel... Hi! Bedankt voor deze 10/10 review. YES! Fijn dat je zo tevreden bent over My Jewellery! Dit motiveert ons natuurlijk heel erg om zo door te gaan! Veel plezier van je nieuwe items. Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.

Francis

Alles snel in huis

Duidelijkheid

Inclusief retouren

Reactie My Jewellery:

Hi Francis! Bedankt voor de 10/10 review. YES! Super om te horen dat je pakketje zo snel is geleverd, en fijn dat de top je zo goed bevalt! We nemen je tip graag mee voor de toekomst. Hier gaan we... Hi Francis! Bedankt voor de 10/10 review. YES! Super om te horen dat je pakketje zo snel is geleverd, en fijn dat de top je zo goed bevalt! We nemen je tip graag mee voor de toekomst. Hier gaan we zeker mee aan de slag! Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, Team My Jewellery.

Michelle

Super leuke kleding. Voor mij heel fijn dat ze dezelfde modellen in andere kleuren hebben. Heel erg blij met alles.

Snelle levering en altijd goed verpakt. Fijne service.

Maten beter aangeven, dit kan soms heel wisselend zijn.
Jammer dat je met winkel klachten niet bij de online service terecht kan.

Reactie My Jewellery:

Hi Michelle, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je met al je items zo blij en tevreden bent! Dat horen we natuurlijk graag 🤩. Hopelijk heb je weer wat leuke items kunnen... Hi Michelle, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je met al je items zo blij en tevreden bent! Dat horen we natuurlijk graag 🤩. Hopelijk heb je weer wat leuke items kunnen scoren! Betreft je tip over de maten dit ga ik meenemen! Het klopt inderdaad dat je met boutique aankopen terug moet naar de boutique voor je garantie. Dit gaat via twee verschillende systemen. Maar gelukkig heb je altijd 8 weken de tijd om terug te gaan met je kapotte item. Heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Nynke

Slecht. Jurkje gekocht. 1 keer gewassen op 30 graden en zit op m’n slip.

Jurkje te klein na wassen. Zonde van m’n geld

Betere kwaliteit kopen.

Reactie My Jewellery:

Hi Nynke! Wat jammer om te horen dat je jurkje na 1x wassen al zo gekrompen is! Dat is uiteraard niet de bedoeling! Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Mocht je dat nog niet gedaan... Hi Nynke! Wat jammer om te horen dat je jurkje na 1x wassen al zo gekrompen is! Dat is uiteraard niet de bedoeling! Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Mocht je dat nog niet gedaan hebben, mag je een mailtje sturen naar klantenservice@my-jewellery.com en dan kijken mijn collega's graag mee naar een passende oplossing! Liefs, Kay team My Jewellery

Sanns

Goed alleen duren retouren erg lang en is de website niet fijn.

Leuke producten!

Slechte website.

Reactie My Jewellery:

Hi Sanne, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Het klopt inderdaad dat retouren momenteel langer duren dan normaal. Dit komt door de drukte, we hebben een... Hi Sanne, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Het klopt inderdaad dat retouren momenteel langer duren dan normaal. Dit komt door de drukte, we hebben een vertraging opgelopen en onze collega's werken super hard om iedereen ze retour zo snel mogelijk te verwerken. Betreft je feedback over de website, wij staan altijd open voor tips! Mocht je iets specifieks hebben waar wij ons zouden in kunnen verbeteren, horen we dit natuurlijk graag. 💖 Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Kay team My Jewellery

Smits

Super leuke hippe sieraden en hippe kleding, mijn dochter is er dol op
Wel heel jammer dat de gekleurde kraaltjes al heel erg snel hun kleur verliezen, vooral bij de ketting.

Groot assortiment en goede verzendservice.

De gekleurde kraaltjes zijn heel snel hun kleur kwijt, dat is jammer en te duur. Aangezien dochter lief meerdere kleuren heeft gekocht.
Kleding is erg smal met wat grotere borsten moet je een...
Kleding is erg smal met wat grotere borsten moet je een maat groter pakken wat dan op andere plaatsen weer te groot zit.

Reactie My Jewellery:

HI Maike, bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke items en goede, snelle verzending! 🤩 Betreft de kraaltjes die hun kleur verliezen, dit is... HI Maike, bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke items en goede, snelle verzending! 🤩 Betreft de kraaltjes die hun kleur verliezen, dit is niet de bedoeling. Heb je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij geven hier namelijk wel garantie op! Mocht je dit nog niet gedaan hebben mag je een mailtje sturen naar klantenservice@my-jewellery.com en dan kijken mijn collega's graag mee naar een passende oplossing! Liefs, Kay team My Jewellery

sas

Leuke website met leuke producten

mooie spullen voor goede prijzen

zoekfunctie mag iets nauwkeuriger

Reactie My Jewellery:

Hi Saskia, bedankt voor je positieve review! Wat top om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke website en items! Betreft je feedback over de zoekfunctie die ga ik meenemen! Heel veel... Hi Saskia, bedankt voor je positieve review! Wat top om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke website en items! Betreft je feedback over de zoekfunctie die ga ik meenemen! Heel veel plezier met je nieuwe bedel en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Harriet

Positief

Mooi assortiment

Helaas is de kleding echt voor de smalle fijne mensen onder ons. Een xl bij jullie is veel te smal. Jammer

Reactie My Jewellery:

Hi Harriet! Bedankt voor je positieve review! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze in ons assortiment. Wij nemen je tip mee voor de toekomst en gaan er zeker mee aan de... Hi Harriet! Bedankt voor je positieve review! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze in ons assortiment. Wij nemen je tip mee voor de toekomst en gaan er zeker mee aan de slag! Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.

Amy

Leuke sieraden maar ook leuke kleding!

Trendy en betaalbaar

Reactie My Jewellery:

Hi Amy, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke en trendy items! Hopelijk heb je wat leuks kunnen scoren! Heel veel plezier ermee en hopelijk... Hi Amy, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke en trendy items! Hopelijk heb je wat leuks kunnen scoren! Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel weer! 💖 Liefs, Kay team My Jewellery