Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Lutske

Mooie sierraden voor een redelijke prijs die niet verkleuren

De sierraden zijn stainless steel

De gekleurde kraaltjes verkleuren wel en dat is jammer voor de prijs

Reactie My Jewellery:

Hi Lutske, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden en dat ze niet verkleuren! Ik wens je heel veel plezier met het dragen van je nieuwe... Hi Lutske, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden en dat ze niet verkleuren! Ik wens je heel veel plezier met het dragen van je nieuwe sieraden 🤩. En hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Romee Vogelaar

Erg leuke winkel

kwaliteit is niet super goed

kwaliteit, foto’s waarop iemand heft sieraad draagt

Reactie My Jewellery:

Hi Romee, dankjewel voor jouw review. Super leuk om te horen dat je zo graag bij ons shopt! Mocht je nou merken dat een van je items niet in orde is, mag je de meiden van onze klantenservice hier... Hi Romee, dankjewel voor jouw review. Super leuk om te horen dat je zo graag bij ons shopt! Mocht je nou merken dat een van je items niet in orde is, mag je de meiden van onze klantenservice hier altijd een berichtje over sturen natuurlijk. Zij staan voor je klaar! Hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug! Liefs, Amy team My Jewellery.

Renske

Fijne en goede winkel

- Goede kwaliteit sieraden/kleding
- Snelle levering van online bestellingen
- Vriendelijk personeel in de winkel
Kortom: top service!

Reactie My Jewellery:

Hi Renske, wat een positieve review. Super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent en jouw ervaring met ons beschrijft als een "top service". Daar worden we natuurlijk heel blij van,... Hi Renske, wat een positieve review. Super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent en jouw ervaring met ons beschrijft als een "top service". Daar worden we natuurlijk heel blij van, YES! We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. See you soon?! Liefs, Amy team My Jewellery.

Rahel

Super leuke winkel

Erg leuke sieraden.

Als je iets retour stuurt moet je erg lang wachten op de afwikkeling. Duurt een maand, dat is echt minder.

Reactie My Jewellery:

Hi Rahel, dankjewel voor jouw review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze sieraden. Het was de afgelopen tijd inderdaad wat drukker op de retourenafdeling waardoor dit wat langer... Hi Rahel, dankjewel voor jouw review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze sieraden. Het was de afgelopen tijd inderdaad wat drukker op de retourenafdeling waardoor dit wat langer duurde. Sorry voor het ongemak! Uiteraard doen we er altijd alles aan jouw retour zo snel mogelijk in orde te maken! We gaan jouw feedback in ieder geval meenemen. Dankjewel daarvoor! Hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug. Liefs, Amy team My Jewellery.

Kathy

Mooi jurk, snelle levering

Zijn er niet

Reactie My Jewellery:

Hi Kathy! Bedankt voor je 10/10 review! Super dat je zo tevreden bent over onze levering. Veel plezier met je nieuwe jurk! Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.

Silke fieu

Goed, leuke kleren en accessoires

Veel afwisseling in kleren en sieraden

Acties zoals 2+1 gratis

Reactie My Jewellery:

Hi Silke, dankjewel voor jouw review. Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items. YES! Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? Tot snel! Liefs, Amy team My Jewellery.

Denice

Snelle levering. Mooie sieraden

Snel en makkelijk

Reactie My Jewellery:

Hi Denice! Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat het bestellen goed ging en dat je super happy bent met de mooie oorbellen! Heel veel plezier ervan. Zien we je snel weer terug?... Hi Denice! Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat het bestellen goed ging en dat je super happy bent met de mooie oorbellen! Heel veel plezier ervan. Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.

Karlien

Super snelle levering en echt blij met mijn bestelling! Een van mijn favoriete winkels!

Snelle levering en leuke items

Reactie My Jewellery:

Hi Karlien! Bedankt voor je 10/10 review. WOW! Wij zijn mega blij om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling en onze levering! Veel plezier met je nieuwe oorbellen. Kom je snel weer bij... Hi Karlien! Bedankt voor je 10/10 review. WOW! Wij zijn mega blij om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling en onze levering! Veel plezier met je nieuwe oorbellen. Kom je snel weer bij ons shoppen? Liefs Manon, team My Jewellery.

Tosca

Goed!

Online bestelling super snel binnen! Armbandje is lekker klein voor om mijn ietwat ielige pols.

Misschien toch alle armbandjes verstelbaar maken. Deze die ik nu heb is maar 17cm! Ik kan niets anders bedenken.

Reactie My Jewellery:

Hi Tosca! Bedankt dat je tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Fijn dat je tevreden bent over je armband en de levering. We nemen je tip zeker mee voor de toekomst! Kom je snel... Hi Tosca! Bedankt dat je tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Fijn dat je tevreden bent over je armband en de levering. We nemen je tip zeker mee voor de toekomst! Kom je snel weer shoppen? Liefs Manon, team My Jewellery.

Johan van Stight

In vestiging Delft zeer prettig en behulpzaam personeel

Leuk eigentijds assortiment voor zowel jong als iets oudere dames

Reactie My Jewellery:

Hi Johan! Bedankt voor deze mooie review! Super om te horen dat je een awesome ervaring hebt gehad in onze boutique in Delft! Dit geeft ons nog meer motivatie om zo door te gaan! Zien we je snel... Hi Johan! Bedankt voor deze mooie review! Super om te horen dat je een awesome ervaring hebt gehad in onze boutique in Delft! Dit geeft ons nog meer motivatie om zo door te gaan! Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.