Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Kato

Uitstekend!

Snelle levering, ruim aanbod, foto’s komen overeen met werkelijke product

Reactie My Jewellery:

Hi Kato! Bedankt voor de 10/10 review. YES! Fijn dat je zo tevreden bent over My Jewellery! Ik wens je veel plezier met je nieuwe items! Kom je snel weer shoppen? Liefs Manon, team My Jewellery.

jpfrederiks@gmail.com

Zeer goed

snelle levering

niets op aan te merken

Reactie My Jewellery:

Hi, bedankt voor je positieve review! Super fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over My Jewellery. We hopen dat je veel plezier gaat hebben van al je aankopen & dat we je snel terug zien!... Hi, bedankt voor je positieve review! Super fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over My Jewellery. We hopen dat je veel plezier gaat hebben van al je aankopen & dat we je snel terug zien! Liefs Anouk, team My Jewellery.

Rune Naeyaert

Zeer goed

gouden ringen verkleuren niet

Reactie My Jewellery:

Hi Rune! Bedankt voor jouw vijfsterren- review. YES! Fijn dat je zo mega tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden! Ik wens je veel plezier met je nieuwe items. Zien we je snel weer terug?... Hi Rune! Bedankt voor jouw vijfsterren- review. YES! Fijn dat je zo mega tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden! Ik wens je veel plezier met je nieuwe items. Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.

Petra

Groot assortiment
Goede informatie verstrekking

Verzending van oorbellen ging in een kartonnen envelop, hierdoor waren alle stekers door het karton waarbij 1 steker ook iets beschadigd is geraakt, envelop met noppenfolie had dit kunnen voorkomen.... Verzending van oorbellen ging in een kartonnen envelop, hierdoor waren alle stekers door het karton waarbij 1 steker ook iets beschadigd is geraakt, envelop met noppenfolie had dit kunnen voorkomen.
De site werkt op mobiele apparaten matig, vaak verspringen van de site en niet goed laden van de filters.

Reactie My Jewellery:

Hi Petra, dankjewel voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Mocht jouw ontvangen item beschadigd zijn door de verpakking mag je de meiden van onze klantenservice hierover natuurlijk... Hi Petra, dankjewel voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Mocht jouw ontvangen item beschadigd zijn door de verpakking mag je de meiden van onze klantenservice hierover natuurlijk altijd een berichtje sturen. Zij kijken heel graag met je me wat ze hierin voor je kunnen betekenen! We gaan jouw feedback zeker meenemen, dankjewel daarvoor! We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Amy team My Jewellery.

Anneke

Fijne webshop

Mooie kleding, betaalbaar.

Reactie My Jewellery:

Hi Anneke, wat leuk dat jij helemaal happy bent met jouw bestelling bij ons! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe items. Zien we je snel weer gezellig bij ons terug? Liefs, Amy team My... Hi Anneke, wat leuk dat jij helemaal happy bent met jouw bestelling bij ons! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe items. Zien we je snel weer gezellig bij ons terug? Liefs, Amy team My Jewellery.

Michelle

Zeer fijne winkel met leuke artikelen voor iedereen wat, soms iets wat over prijst voor de kwaliteit.

Voor iedereen iets te koop en verschillen in prijs.

Kijken naar de prijs-kwaliteits verhouding

Reactie My Jewellery:

Hi Michelle, dankjewel voor jouw beoordeling. Super leuk om te horen dat je zo graag bij ons shopt! We gaan jouw feedback zeker meenemen, dankjewel! Kom je snel weer gezellig bij ons langs? See you... Hi Michelle, dankjewel voor jouw beoordeling. Super leuk om te horen dat je zo graag bij ons shopt! We gaan jouw feedback zeker meenemen, dankjewel! Kom je snel weer gezellig bij ons langs? See you soon! Liefs, Amy team My Jewellery.

Vanessa van de kerckhoven

Mooie prijs/kwaliteitverhouding.
Alles netjes verpakt en snelle levering.

Kwaliteit juweeltjes

Reactie My Jewellery:

Hi Vanessa! YES! Wat super fijn om te horen dat jij helemaal happy bent met jouw bestelling. Heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug.... Hi Vanessa! YES! Wat super fijn om te horen dat jij helemaal happy bent met jouw bestelling. Heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug. Liefs, Amy team My Jewellery.

Estelle

Wel goed

Leuke outfitjes, veel combineren. En sieraden zijn top!

Kwaliteit van de kleding. Het zijn echt leuke kleren, maar je betaald er best wel wat voor, maar de kwaliteit wat je er voor terug krijgt is echt niet op en top

Reactie My Jewellery:

Hi Estelle, dankjewel voor jouw review. Leuk dat je zo enthousiast bent over onze items! We gaan jouw feedback wat betreft de kwaliteit van de kledingitems zeker meenemen. Dankjewel daarvoor! We... Hi Estelle, dankjewel voor jouw review. Leuk dat je zo enthousiast bent over onze items! We gaan jouw feedback wat betreft de kwaliteit van de kledingitems zeker meenemen. Dankjewel daarvoor! We zijn met ons team iedere dag al ontzettend hard aan het werk om dit naar een hoger level te tillen zodat we de allerbeste items voor de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Henriette

Snelle levering en mooie producten

Uitgebreider maatadvies bij de artikelen

Reactie My Jewellery:

Hi Henriette, dankjewel voor je review. YES! Super blij oom te horen dat je helemaal happy bent met jouw bestelling. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Conny

Makkelijk en snel bestellen en ook de levering was snel en heel netjes. Alles was netjes verpakt. Het zag er mooi uit. Ik zou het zo verder aanbevelen.

Reactie My Jewellery:

Hi Conny! Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling! Dit vinden wij erg leuk om te horen! Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.