Marleen

Super

Heel goed verder geholpen aan de telefoon

Carolina

Goede ervaring

Snelle levering.

Dieke

Super bedrijf, raad het iedereen aan! Snelle levering, goede service en heel fijn dat je bij de proefdruk een voorbeeldmap krijgt met alle papiersoorten en envelopkleuren. Als ik nog eens kaarten... Super bedrijf, raad het iedereen aan! Snelle levering, goede service en heel fijn dat je bij de proefdruk een voorbeeldmap krijgt met alle papiersoorten en envelopkleuren. Als ik nog eens kaarten nodig heb, bestel ik hier zeker weer.

Jeannette Lodeweges

Mijn bestelling MC3287809 nog steeds niet ontvangen. Planning was 27 januari

goede informatie over levering

Reactie MyCards.nl:

Beste Jeanette,
Bedankt voor je feedback!
Beste Jeanette,
Bedankt voor je feedback!
Omdat je de kaarten vlak voor het weekend hebt besteld stond de verwachte bezorging van je bestelling gepland tussen 27 januari en 30 januari. Deze verwachte bezorgperiode staat ook in de bestelbevestiging die je van ons hebt ontvangen.
Volgens onze gegevens zijn je kaarten vlak nadat je deze review hebt geschreven netjes bij je bezorgd.
Het spijt mij dat het je niet helemaal duidelijk was wanneer je de bestelling kon verwachten.
Nogmaals bedankt voor je feedback!

Korina

Prima!

Gemakkelijk

Inge

Heel vlotte aanmaak van een gastenboek voor ons huwelijk. De voorpagina is in hoge resolutie gedrukt. Op zich is de prijs wel goed doorgerekend, maar we zijn blij met het resultaat.

Ineke

Alleen maar complimenten

Nvt

Het is gewoon TOP !!@

Ben

Prima bedrijf. Zelf een fout gemaakt maar na telefonisch contact netjes opgelost

Was lastig om zelf een kaart te maken

Denken met je mee

Gust T

Prima service / snelle leveringen en prima drukkwaliteit

Zeer veel mogelijkheden en prima kwaliteit

Alinda

Fijn en zorgvuldig gemaakte site om leuke kaarten te maken. Gemakkelijk in gebruik. Netjes en goed afgeleverd.

Eenvoud, mogelijkheden