9.1 /10

checkbox98% beveelt MyCards.nl aan!

Jan

Zeer positief

Ook trlefonisch goed advies rn goede berrikbaarheid

Louis

SterSterSterSterLege ster

De kaarten zijn zeer eenvoudig aan te maken en zijn op 3 dagen geleverd. Alles prima verlopen.

Gebruiksgemak en snelle levertijd.

Jolanda

Zeer snelle levering

Chantal

Super!

Onze bestelling had via de brievenbus gekund maar het werd een pakketje wat via DHL bezorgd. In onze omgeving zijn er niet heel veel DHL punten die na werktijd open zijn. Hierdoor was het wat lastiger om de bestelling op te halen.
Veel aanbod op de website, veel soorten papier en ook genoeg mogelijkheden om onze kaarten precies zo te maken als wij in gedachte hadden.

Gaby

Snelle en correcte service

Alles top

Samantha

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

goed

Jammer dat jullie de tekst niet nalezen op eventuele typ fouten.

SterSterSterSterLege ster

Prettig. Mooie collectie kaartjes, netjes verpakt, een gevoel van kwaliteit.

Kwaliteitskaarten, degelijk verpakt, controle-service.
Ik vond de verzending traag, het betrof geboortekaartjes. Maar ik ben me er ook bewust van dat we verwend zijn met 1 a 2 daagse verzending. Ik bestelde op vrijdag en had het op woensdag binnen.

Antwoord MyCards.nl

Beste, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kaartjes! Wat betreft je tip over de levertijd, we zijn het met je eens dat we in Nederland inderdaad een beetje verwend zijn als het gaat over de levering van online bestelde artikelen. In veel gevallen wordt het de volgende werkdag al bezorgd. In jouw geval heb je je geboortekaartjes op vrijdagmiddag om 17:35 uur besteld. Bij het bestellen van geboortekaartjes werkt het uiteraard niet hetzelfde als bij het bestellen van bijvoorbeeld schoenen, kleding of een televisie. Dit zijn namelijk allemaal producten die ergens in een magazijn op voorraad liggen en eigenlijk alleen nog maar gepikt hoeven te worden om te kunnen verzenden. Voordat jij je geboortekaartjes bij ons besteld is er eigenlijk nog niets behalve blanco papier en verschillende kleuren inkt. Nadat jij je geboortekaartjes hebt besteld moeten deze dus nog speciaal voor jou gemaakt worden. Dit vergt wat tijd om dit goed en mooi te doen. In dit geval kwam jouw bestelling aan het einde van de vrijdagmiddag bij ons binnen en zat er ook nog een weekend tussen waardoor we de geboortekaartjes niet eerder dan maandag klaar hadden om te verzenden. Volgens onze informatie zijn deze trouwens dinsdagmiddag al bij je bezorgd dus in principe twee werkdagen nadat je ze hebt besteld. Maar goed, we begrijpen uiteraard dat je je geboortekaartjes zo snel mogelijk in huis wilt hebben om iedereen het mooie nieuws te vertellen én je mooie creatie te tonen! Dus elke dag wachten is eigenlijk een dag teveel... ;-) We hopen dat je leuke reacties hebt gehad op je geboortekaartjes en we wensen jullie heel veel geluk met z'n drietjes!

Geantwoord op

geen dikke pluim

Aj

Als zeer goed en snel

Ria

Een hele prettige ervaring. Klantvriendelijk, heel verzorgd. Ze doen wat ze zeggen. En zeer snelle levering

De proefdruk en de bijgevoegde informatie. Helder, duidelijk en klantvriendelijk

Melissa

Goede en snelle levering

Ook snelle reactie op de mail

Lia

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering, zeer netjes verpakt en niet te vergeten, een proefdruk.

Proefdruk erg fijn

Aad

eenvoudig aanmaken van een speciale uitnodiging

ik vond het invoeren van teksten even wennen
geen specifieke

W.C.

Uitstekende service

Vlotte afhandeling

MyCards.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 31 december 2013

MyCards.nl

MyCards.nl. is dè plek om eenvoudig en snel je geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingskaarten en nog meer te bestellen! Met onze handige online kaartentool kun je elke kaart in een handomdraai aanpassen naar jouw wensen en voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld de naam, het gewicht en de geboortedatum van je pasgeboren kindje op je geboortekaartje vermelden of de trouwlocatie en een gedicht op je trouwkaart vermelden. Ook is het mogelijk om eigen foto’s, kleuren en lettertypes te kiezen.

Kerkewijk 65

3901 EC Veenendaal

Jan

Zeer positief

Ook trlefonisch goed advies rn goede berrikbaarheid

Louis

SterSterSterSterLege ster

Gebruiksgemak en snelle levertijd.

Jolanda

Alles top

Samantha

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

goed

Jammer dat jullie de tekst niet nalezen op eventuele typ fouten.

SterSterSterSterLege ster

Prettig. Mooie collectie kaartjes, netjes verpakt, een gevoel van kwaliteit.

Kwaliteitskaarten, degelijk verpakt, controle-service.

Antwoord MyCards.nl

Goede en snelle levering

Ook snelle reactie op de mail

Lia

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering, zeer netjes verpakt en niet te vergeten, een proefdruk.

Proefdruk erg fijn

Aad