Lilian

Mijn ervaring was niet zo prettig daar er fouten gemaakt zijn in de tekst en ik nog een extra bedrag voor de goéde tekst heb moeten betalen.
Ik ben niet echt handig met internet en heb het...
Ik ben niet echt handig met internet en heb het juist dáárvoor telefonisch gedaan, mij was beloofd dat ik alleen maar op het winkelmandje hoefde te klikken en te betalen, later kreeg ik het verwijt dat ik het had moeten controleren!
Bovendien waren de fouten in de tekst van dien aard dat het onmogelijk was dat ik dat via de telefoon doorgegeven zou hebben!
2x de tekst lichaam bv gaf toch écht aan dat er bij JULLIE iets fout gegaan was.
In plaats van ruim € 150,= was ik nu € 280,= kwijt, niét écht n ,,fijn,, gevoel als je je eigen rouwkaarten moet ontvangen.

Eigenlijk kan ik het door de slechte ervaring niet noemen

Heeft u een tip voor MyCards?

Luisteren naar de mensen en de gemaakte fouten toegeven ipv afschuiven op iemand die gehoopt had dat t telefonisch ontwerpen en bestellen van dr éigen rouwkaart foutloos in orde zou komen.

Agnes

Ik had niet goed opgelet en had per ongeluk het verkeerde formaat enveloppe (4kant ) bij de kaarten (rechthoekige !) besteld.
Gelukkig kon ik een stukje van de kaarten afsnijden om ze toch...
Gelukkig kon ik een stukje van de kaarten afsnijden om ze toch in de enveloppe te krijgen.
Dit hebben jullie waarschijnlijk ook opgemerkt bij het afhandelen van mijn bestelling.
Door mij even een mailtje te sturen en mij hierop te attenderen had dit voorkomen kunnen worden. Ik had dit zeer op prijs gesteld.
De bestelde kaarten zagen er keurig uit en heb complimenten hierover gekregen.
Door de regen was de verpakking van mijn pakketje beschadigd De enveloppen waren nat geworden en verkreukeld. Gelukkig heb ik ze kunnen drogen en viel de schade gelukkig mee.
Tip: gebruik een plastic verpakking om dit te voorkomen. Ik ben niet zo van de plastic maar papier heeft ook zijn beperkingen.
Met vr groet,
A Brouwer

De bestelde kaartje waren keurig netjes.
Heb div complimenten ontvangen.

Succes !

Saskia

Ik heb 3 keer een bestelling geplaatst. Ik heb zeer goede ervaringen.

Makkelijk ontwerp aan te passen, snelle levering en goede kwaliteit.

Ga zo door

Jacqueline

Zeer goed .

Zeer behulpzaam

Nee hoor

Yvette

Zeer tevreden

Kan helemaal zelf een kaart ontwerpen en bijna gratis een voorbeeld ontvangen. Kaarten werden snel geleverd. Bedrijf is via email en telefoon bereikbaar. Vriendelijke medewerkers.

Heeft u een tip voor MyCards?

Er zat een klein kleurverschil in de kaarten en enveloppen. Dit vond ik wat minder. Het programma om de kaarten te ontwerpen deed af en toe wat lastig. Maar we kwamen eruit.

Marieke

Een goede site om op een makkelijke manier een rouwkaart te maken. Dingen die niet goed zelf lukken worden op verzoek snel aangepast naar wens. Goede snelle levering.

Goed bereikbaar
Denkt mee en past snel aan.
Snelle en correcte levering

Heeft u een tip voor MyCards?

In het weekend zou telefonische bereikbaarheid ook fijn zijn

Reinier

Prima service & mooi product

Prima service & mooi product

Zo doorgaan.

The Adder

Goede ervaring met betrokken medewerkers en goede website

Geheel in stijl gebouwd zodat je niet door verjaardagkaartjes hoeft te scrollen en ook mooie materialen en zeer betrokken medemerkers die opbellen als iets mis kan gaan bij het drukproces.

ga zo door!

Sandor en Henk

Super !!!! Proefdruk ontvangen en wij hadden toch iets fout gedaan. We werden keurig gebeld of het correct was dat wij de wijziging goed hadden toegepast. Gelukkig hebben zij het gezien en voor... Super !!!! Proefdruk ontvangen en wij hadden toch iets fout gedaan. We werden keurig gebeld of het correct was dat wij de wijziging goed hadden toegepast. Gelukkig hebben zij het gezien en voor ons gewijzigd

Correcte levering, duidelijke site, discrete levering

Ga zo door

Franklin

Minder verdrietig kan MyCards het niet maken, wel makkelijker!

Duidelijke site, veel keuze, makkelijk bestelproces, keurig en snel verzonden.

Heeft u een tip voor MyCards?

Nee, de site is intuïtief met een snelle respons. Vooral houden zo.