9.1 /10

checkbox0% beveelt N365.nl aan!

Hans Huijbrechts

Niet goedkoop, wel snel

BV met holding gekocht.

Fam. Teunissen

We hebben 3 besloten vennootschappen laten opheffen. Zonder moeite en snel en altijd telefonisch bereikbaar voor advies. Prima club.

Ferdinand van der Z.

Opheffen van de BV was snel geregeld. Prima gedaan.

Jan Koning

SterSterLege sterLege sterLege ster

BV oprichten gaat super snel. Binnen 5 dagen actief.

Ben Vermeulen

SterSterSterSterLege ster

Opheffen BV. Alles snel verlopen. Binnen enkele uren na betaling alle stukken in huis en 3 dagen daarna uitgeschreven bij KvK.

Frank

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Paar keer gebeld maar elke keer voicemail, ik vraag me dan ook af of deze 26 mensen die deze reviews hebben geschreven allemaal onder vriendjes politiek valt

BV beëindigen

Jeff Peijl

Alles gaat heel snel

Roel Dam

Deze mannen zijn echt snel. Binnen 3 dagen alle 5 de besloten vennootschappen opgeheven.

Smaak Middelburg

Niet de goedkoopste met 145 euro, maar wel snel en telefonisch goed bereikbaar met helder advies.

Ruud Mertens

Snelle behandeling aanvraag BV

Mark Adriaansens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Opheffen van de Bv was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop.

Nico van der M.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

bv opheffen met schulden kan toch, ondanks dat mijn accountant dacht dat de belastingdienst bij mij prive de schuld zou invorderen. Ik ben nu precies 6 maanden van mijn bv af. Niets meer van niemand wat gehoord. Van de belastingdienst zelfs een brief ontvangen dat de bv was uitgeschreven. Perfect advies van Eric Pouw

Bert van Langenhove

Snel geregeld en heel goedkoop.

Frank van der Geest

SterSterLege sterLege sterLege ster

Oprichten B.V. - Zeker niet goedkoop maar wel super snel en fijn contact en advies.

Berend van Dam

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Prima service en advies voor BV opheffen en ook nog eens spotgoedkoop.

bv

N365.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

N365.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2022

N365.nl

Online een BV of een Holding oprichten was nog nooit zo eenvoudig als met N365. N365 adviseert ook bij het opheffen en turboliquideren van besloten vennootschappen. * 100% online * Snel en makkelijk * Advies van onze juristen voor en na oprichting *Opheffen van BV was nog nooit zo makkelijk * 7 dagen per week telefonisch bereikbaar

Bruistensingel 400

5232 AG ‘s-Hertogenbosch

Hans Huijbrechts

Niet goedkoop, wel snel

BV met holding gekocht.

Fam. Teunissen

Ferdinand van der Z.

Opheffen van de BV was snel geregeld. Prima gedaan.

Jan Koning

SterSterLege sterLege sterLege ster

BV oprichten gaat super snel. Binnen 5 dagen actief.

Ben Vermeulen

Ruud Mertens

Snelle behandeling aanvraag BV

Mark Adriaansens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Opheffen van de Bv was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop.

Nico van der M.

Bert van Langenhove

Snel geregeld en heel goedkoop.

Frank van der Geest

Berend van Dam

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Prima service en advies voor BV opheffen en ook nog eens spotgoedkoop.

N365.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10