MDB
Goederen niet geleverd, track en trace code klopt niet
Ik bestel iets voor levering op hun site staat voor 16:00 geleverd volgende dag in huis. Nou niks is minder waar. En dan vervolgens te horen krijgen dat ze zelf te laat een verzendlabel gekocht hebben bij post nl
Top!
Zeer te vrede !!!
Ik had Coco besteld maar het werkte niet. Heb hem dan een 2de keer opgestuurd gekregen en doet het nog steeds niet. Niet te doen
Ik heb nachtkastje.nl leren kennen tijdens een ladiesnight. Super toffe avond en drie producten besteld. Super blij mee, nu ook een vibrator besteld en heel blij mee!
Alleen bekend met hun parfum. Kom ik al 5 jaar voor terug. Verliefd op mezelf.
Voor het eerst iets besteld was in de sale moet je nooit doen want dan verkoopt dit product niet. Toch gekocht. Geen uitleg goedkoop uitziend product. Had ik ook bij Aliexpress kunnen bestellen. Geprobeerd maakt heel veel herrie doet niets. Weggegooid in de prullenbak en 28 euro kwijt. Je stuurd een email geen reactie voor mij never again
Nachtkastje.nl mijn allerliefste vriendje.
Super leuke speeltjes acties en aanbiedingen En een super snelle levering
Zodra de verkeerde kant van de vibo lichtjes begint te trillen weet je het zeker. Stiekem toch een kut product gekocht
Wij hebben enkele jaren terug wat besteld bij nachtkastje. Per ongeluk is de lader weggegooid, omdat deze niet herkend werd. Nachtkastje heeft kosteloos een nieuwe lader gestuurd voor een verkoop van wel 4 jaar gelden. Wat een service!
Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering en altijd mooie acties voor extra kortingen of cadeautjes. Grote aanrader!
Hele fijne producten, en een snelle levering!
Nachtkastje.nl is een fijne webshop met eerlijke prijzen en goede omschrijvingen.
Nachtkastje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nachtkastje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Zeer te vrede !!!
Alleen bekend met hun parfum. Kom ik al 5 jaar voor terug. Verliefd op mezelf.
Nachtkastje.nl mijn allerliefste vriendje.
Super leuke speeltjes acties en aanbiedingen En een super snelle levering
Hele fijne producten, en een snelle levering!
Nachtkastje.nl heeft de volgende resultaten bereikt: