Mijn vriend is de nieuwe MR Grey!
Wauw..!! Wie had dit gedacht na de film te hebben gezien.
Heerlijk! Ennuuh: vaginaal is ie ook lekker! Vergeet dan alleen niet de glijmiddel.. ;-)

Mr Grey

Na van alles te hebben geprobeerd ben ik verkocht. Top product. Van alle recensies is geen 1 woord overdreven. Op de laatste party vergeten te bestellen dus ik bestel hem nu weer snel online!

Beste glijmiddel

Een paar jaar geleden de mannenvariant gekocht op een party. Over die was mijn partner minder enthousiast. Nu deze geprobeerd op een party en nu deze bestellen :-D. Ik vind ze allebei top.

Nu deze eens bestellen

Smaak is erg lekker, echte chocolade smaak.

Lekker

Dit moet iedereen op zijn nachtkastje hebben staan. Wat een heerlijk spul. Niet alleen lekker als glijmiddel maar ook super lekker voor een massage. En daarna geen olie vlekken op de beddengoed... Dit moet iedereen op zijn nachtkastje hebben staan. Wat een heerlijk spul. Niet alleen lekker als glijmiddel maar ook super lekker voor een massage. En daarna geen olie vlekken op de beddengoed heerlijk!!!!

super goed.

Heel fijn om te gebruiken. Goed schoon te maken en fijn te bewaren.

Zeer prettig in gebruik.

ZOOOOO fijn! eindelijk een glijmiddel gevonden die geen vlekken maakt en niet korrelig wordt!

Heerlijk

Alles schoon in een heel mooi flesje :)

top!

Ruikt heerlijk en je huid wordt lekker zacht.

Heerlijk

Heel fijn spul! Fijn is dat het totaal geen vlekken maakt! Kortom een topproduct! Daarbij doe je ook lang met een flesje.

Super!