Nu ook de vanille aangeschaft naast de meloen en de mannen variant. Vanille ruikt ook erg lekker, echt een wintergeurtje. Voor in de zomer gebruik ik toch liever de frisse meloen!

Echt een wintergeurtje

Dvd gekregen als cadeautje toen ik gastvrouw was! Erg genoten samen met mijn partner....

Erg genoten

Superrr fijn apparaat. Vibreert lekker en de balletjes geven een heel apart gevoel. Geen 5 duckies door de ontbrekende batterijen. Ik had deze niet in huis en moest nu naar de winkel, wilde m... Superrr fijn apparaat. Vibreert lekker en de balletjes geven een heel apart gevoel. Geen 5 duckies door de ontbrekende batterijen. Ik had deze niet in huis en moest nu naar de winkel, wilde m natuurlijk meteen uitproberen hihihi.....

Superrr fijn apparaat

Heerlijk als je van witte chocola houdt. Dit is echt lekker vergeleken met de neppe chocoladesmaak van andere merken.

Dit is echt lekker

Lekker, mijn partner is over deze minder enthousiast. Ik wacht na de heerlijke cakebeslag, nu met smart op de koekkie-deeg variant!! ;-)

Lekker

Wauwwie wauwwie deze brengt mij tot heerlijke hoogtepunten....... Ladies wie nog twijfelen? Bestellen hoor!!

Wauwwie

De drop is erg lekker.

De drop is erg lekker

Mijn favoriet samen met de aardbei. Genieten!

Mijn favoriet

Deze is goed, maar de iSmile variant vind ik persoonlijk beter. Die krijgt van mij 5 sterren. Eitjes op afstandsbediening zijn gewoon allemaal te gek.

Reviewtitel:

Zijn gewoon allemaal te gek

Ge-wel-dig! Gekregen als verjaardagscadeau van mijn man samen met de we-Vibe. Nou deze is super. Is z'n prijs MEER dan waard.

Ge-wel-dig