Renata Palka
- Sterke punten
- Betrouwbare bedrijf en artikelen met echt goede kwaliteit
- Product of service:
- Press on glue gel
Zeer goed
Goed en snelle levering
Super producten en snelle levering
Goede eerste ervaring
Fijne site, goede producten. Snelle levering.
Wat een fijne site. Bij elk product een duidelijke uitleg met adviezen. Snelle levering. Producten fijn om mee te werken voor een goede prijs. Heel tevreden!
Heel fijne webwinkel!
Erg positief
Altijd correct en goede levering
Heel goed, mooi op tijd en super producten
Zeer goede service! Reageren snel op mail. Echt super
Ik bestel hier al wat jaartjes en ik kom hier altijd graag naar terug! 🥰
Nageldeco.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nageldeco.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Goed en snelle levering
Super producten en snelle levering
Goede eerste ervaring
Fijne site, goede producten. Snelle levering.
Heel fijne webwinkel!
Erg positief