Heb gebeld omdat ik een lege tube heb ontvangen. Vriendelijke dame aan de telefoon en de volgende dag had een nieuwe tube.
KLASSE!

Snelle vriendelijke service

Harry Versluijs

Pas eenmalig ervaring met Nagel deco. Produkt wat ik zoek is moeilijk te vinden, nagel lijm voor gitaristen, maar jullie hebben een paar uitstekende artikelen die prima werken.

Zie hierboven: zeer ruime keus in een nogal specifiek artikel.

Prima.

Snelle en duidelijke levering

AVE Medisch Pedicurepraktijk

TOP!!!! Zeer snelle levering en nog een leuk cadeautje er ook nog bij

De prijs

Mooie producten en snelle levering

Veel keus voor goede prijs

Donna visser

Goede webshob. Snelle levering.

Ondanks de snelle levering en op het eerste zicht fijne producten. Stel ik vast, dat de uv- gel bij het uitharden inkrimpt. Wat de bedekking van de gehele nagel niet mogelijk maakt!!! De penselen... Ondanks de snelle levering en op het eerste zicht fijne producten. Stel ik vast, dat de uv- gel bij het uitharden inkrimpt. Wat de bedekking van de gehele nagel niet mogelijk maakt!!! De penselen zijn ook van zeer minderwaardige kwaliteit. Na een paar keer gebruik, komen de haren los of het metalen stukje van de handgreep zelf... Ook de one stroke gels drogen niet goed uit onder de lamp en vertonen al snel barsten en dergelijke!!! Ondanks mijn eerdere fijne ervaring, moet ik nu besluiten dat ik mijn producten en gereedschappen elders zal aankopen. Het bewijs dat goedkoop nooit goede kwaliteit kan zijn zeker?

Reactie Nageldeco.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent, we begrijpen dat het teleurstellend is als het gewenste resultaat uitblijft. Doch de genoemde problemen kunnen we niet plaatsen, de gels van ons eigen merk en van Mystic Nails zijn van hoge kwaliteit en hebben we al jaren naar volle tevredenheid in ons assortiment. Wellicht kunnen we samen met u achterhalen hoe deze problemen zich hebben kunnen voordoen. We helpen u graag verder en graag horen we dan ook van u.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Veel keuze. Snelle leveringen.

Na 1 laag al een mooie dekking. Led lamp bevalt goed.

marga Lubin

Ik ben erg tevreden over nageldeco .nl

Ik heb tot nu toe 1 keer een bestelling gedaan en die heb ik snel ontvangen 👍🏻

Goede snelle service