Prima!

Reactie Nageldeco.nl:

Beste klant,
Vriendelijk bedankt voor uw review.
Beste klant,
Vriendelijk bedankt voor uw review.
Achter het product dual form tips 20 stuks staat + demofilm vermeld. Dit houdt in dat u van het product een demofilm op onze site kunt bekijken. Onze excuses dat dit niet duidelijk is overgekomen, we zullen hiernaar kijken.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Overzichtelijk en snelle verzending. Netjes verpakt

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering, goede producten.

Alles was in orde. Zeer snelle levering.

Uitleg over de producten + snelle levering

Ana

Prima. Goede qualiteit.

Fijn bedrijf. Na verkeerde levering van tips, meteen een mail gestuurd. Binnen een uur reactie dat de juiste tips naar me toe werden gestuurd, de verkeerde levering mocht ik als compensatie houden.... Fijn bedrijf. Na verkeerde levering van tips, meteen een mail gestuurd. Binnen een uur reactie dat de juiste tips naar me toe werden gestuurd, de verkeerde levering mocht ik als compensatie houden. Erg klantvriendelijk.

Goed overzicht.

Producten zijn makkelijk te vinden

Goed online kunnen vinden wat ik nodig had, Besteld 2 dagen later in huis, keurig verpakt en goed gevulde materialen echt top zeer blij mee.

Erg goed gevulde potjes en niet dat als je 5 ml besteld er maar 3 ml in zit. Erg fijn!

Super snele verzending

Super produktensuper b

liesbeth nuse

Bestelling was volgende dag binnen, supersnel. Er ontbrak wel een artikel en buiten de uren van de klantenservice gebeld en was voicemail aan t inspreken, werd er toch opgenomen. Artikel wordt... Bestelling was volgende dag binnen, supersnel. Er ontbrak wel een artikel en buiten de uren van de klantenservice gebeld en was voicemail aan t inspreken, werd er toch opgenomen. Artikel wordt nagezonden met cadeautje voor de overlast. Superservice

Snelle levering en duidelijke website