E. Lemmers

Goede snelle levering van producten

?

Hagiu Simona

Zeer aangenaam

Ok

Regina

Top,snelle levering,leuke prijzen

Duidelijke uitleg bij producten

Ingeborg van Beek

Snelle levering van mooie producten ben er erg blij mee.

Gewoon Top

Naumann

Super bedrijf snelle levering en goede kwaliteit van de producten en altijd leuk om een gratis cadeautje te krijgen

Snelle levering, goede kwaliteit wat de producten betreft

AV

Slecht

nee

Reactie Nageldeco.nl:

Beste Astrid Vermaut,
Beste Astrid Vermaut,
Wat vervelend dat u ontevreden bent. Als u vragen heeft over bepaalde producten, of wellicht advies, kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag verder. Uw bestelling is op maandag 6 juni aan de PostNL overgedragen en woensdag 8 juni bezorgd, er heeft zich een kleine vertraging voorgedaan, waarvoor onze excuses. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van de bezorging, PostNL werkt met man en macht om de dagelijkse grote hoeveelheden post zo snel mogelijk te verwerken. Hierbij nog even ons email adres info@nageldeco.nl, ook kunt u op ma. wo. en vr. ochtend telefonisch contact met ons opnemen 0031 (0)251 212546.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Jansen

Goed, snelle verzending ook.

Snelle verzending

Alice

Aangezien ik nog nooit van Nageldeco had gehoord was ik een beetje huiverig om bij hun te bestellen. Echter, ging de bestelling heel goed. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wanneer er geleverd... Aangezien ik nog nooit van Nageldeco had gehoord was ik een beetje huiverig om bij hun te bestellen. Echter, ging de bestelling heel goed. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wanneer er geleverd werd en toen bleek dat er een fout was in mijn bestelling (1 maat strassteentjes ipv een assortiment) werd dit snel en goed opgelost. Ik ben tevreden over de levering, producten en klantenservice.

Ik vind het tof dat er voorbeeld plaatjes staan bij de producten zodat je inspiratie hebt.

Inge

Altijd goede ervaring.

Duidelijke site, goede uitleg.

Angela

Goede en snelle service!