Denise

Erg prettig, duidelijke informatie en snelle levering!

Misschien wat meer foto's van de producten

A Berger

Fijn dat alles voorradig was, en snelle levering ik ben er blij mee!!

Heb hier nagellakpennen gekocht; kon ze nergens anders vinden. Snel en correct geleverd, prima. De potjes hebben geen pinnetje om verstopping te voorkomen, zoals de vorige die ik had. En in één van... Heb hier nagellakpennen gekocht; kon ze nergens anders vinden. Snel en correct geleverd, prima. De potjes hebben geen pinnetje om verstopping te voorkomen, zoals de vorige die ik had. En in één van de potjes is de verf wat oud, zo lijkt het: dik en lastig om mooie puntjes te zetten. De andere drie zijn prima.

assortiment

Pas na doorklikken kun je zien of artikelen wel of niet leverbaar zijn.

Snelle levering, goede producten

Verzendkosten...

Snelle verzending en het product is precies zoals de beschijving

Snelle verzending, veel producten en goede beschrijvingen + uitleg

Andere merken dan alleen Mia secret misschien

Goede service en heb me producten snel ontvangen .

Een hele leuke en overzichtelijke webwinkel, kan alles goed vinden.

Prijzen zijn heel goed aan gegeven, hier blijf ik bestellen

Ik heb zonder moeite mijn bestelling kunnen plaatsen en een account aan kunnen maken,

Ales een product niet op voorraad is dan zie je dat ook meteen bij het product en dat vind ik echt heel goed

Ga zo door want dank zij jullie kan ik mijn klanten blij maken

Esther Kits

Een goed product

Duidelijker aangeven hoeveel ergens in zit.

Anoniem a

Ik heb al 1 keer iets besteld. Dit waren 3 producten.

De bestelling was in orde. Niets was beschadigd. Ik ben ook tevreden over de mannier waarop het verpakt was. Het was geen te grote verpakking en er was behalve de verpakking voor het verzenden geen... De bestelling was in orde. Niets was beschadigd. Ik ben ook tevreden over de mannier waarop het verpakt was. Het was geen te grote verpakking en er was behalve de verpakking voor het verzenden geen afval.

Het pakketje is redelijk laat aangekomen. Ik heb anderhalve week moeten wachten terwijl er 2 tot 3 dagen stond. Misschien iets om op te letten of aan te passen.