Gosia

?

Overleggen

Beste Ellen,
Beste Ellen,
Dank je wel voor je review! Excuses voor het ongemak. De andere helft van je bestelling is inmiddels besteld en wordt naar je verzonden zodra het weer op voorraad is. We hopen dat je snel alles ontvangt!

Cindy Mantel

Ik ben redelijk tevreden.de producten zijn fijn maar bij de eerste bestelling miste er een product, hier heb ik over gemaild maar nooit een reactie op gehad.dat vond ik wel echt jammer.

goede uitleg over het gebruik van de producten

betere service bij een "klacht".

Beste Cindy,
Dank je wel voor je feedback! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten. Het spijt ons echter dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mail over het ontbrekende product. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden, en we gaan ervoor zorgen dat dit in de toekomst beter wordt opgepakt.
Mocht je nog vragen hebben over je product dat nog niet binnen is, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!

MilLanguage

In eerste instantie kreeg ik het verkeerde product binnen zonder verpakking. Toen ik dat aangaf, werd er heel adequaat op gereageerd en kreeg ik per direct het juiste product toegestuurd. Ook weer... In eerste instantie kreeg ik het verkeerde product binnen zonder verpakking. Toen ik dat aangaf, werd er heel adequaat op gereageerd en kreeg ik per direct het juiste product toegestuurd. Ook weer zonder verpakking. Volgens de klantenservice ligt het aan Post.nl dat ik geen verpakking mee kreeg. Het heeft er wel toe geleid dat ik niet precies weet hoe het product eruit zag toen het wel verpakt was.
De achterkant van de correctorpen viel er steeds af, waardoor de reserve stiften eruit vielen. Hij was al gebruikt en ik moest het eerste puntje weggooien. Dat vond ik wel jammer. Verder een handig product dat je niet zomaar in de winkel kunt vinden.

Vriendelijke klantenservice, snelle verzending. Goed assortiment

Het product mag beter verpakt worden.

Beste MilLanguage,
Beste MilLanguage,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je het verkeerde product ontving, maar we zijn blij dat je snel het juiste product hebt ontvangen. Wat betreft de verpakking: onze producten worden altijd zonder verpakking geleverd, wat we ook aan onze klanten proberen duidelijk te maken.
Wat betreft de correctorpen: we vinden het vervelend dat de achterkant loskwam en dat je het eerste puntje moest weggooien. We nemen je opmerking serieus en zullen dit met onze leverancier bespreken.
We hopen dat je verder tevreden bent met je aankoop en staan altijd klaar om je te helpen bij verdere vragen.

Franck Huismans

Meer gekocht dan nodig

Die heb ik niet

Webshop aanpassen bij aankoop

Beste Franck,
Bedankt voor je review! Het kan soms gebeuren dat je meer aanschaft dan nodig, maar we hopen dat je tevreden bent met je producten.
Selin team...
Beste Franck,

Carina

Goede producten, snelle nette levering..

Duidelijke website, makkelijk bestellen..

Niet

Beste Carina,
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en de levering.
Selin team nagelproducten.nl

Cindy Harms

Goede service!

Jullie zijn telefonisch bereikbaar!

Geen. Ga zo door!

Beste Cindy,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Stefanie Decroos

Slecht

Levertijd niet nagekomen, product niet geleverd!

Reactie NagelProducten.nl:

Onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de annulering van het door jou gewenste product. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk op te... Onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de annulering van het door jou gewenste product. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk op te lossen.
We staan altijd klaar om met je mee te denken en te kijken naar mogelijke alternatieven of andere oplossingen waarmee je verder kunt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!
Eline team nagelproducten

Asawer Poelman

Ik heb op 3 december besteld, maar vandaag is het 10 december en ik heb nog geen verzendbevestiging ontvangen.

Hi Asawer,
Bedankt voor je bericht, en wat vervelend om te horen dat je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden!
We willen dit...
Hi Asawer,
We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer? Dan kijken we direct wat er aan de hand is en zorgen we ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt.
Onze excuses voor het ongemak en heel erg bedankt voor je geduld. We staan klaar om je te helpen!
Eline
Team nagelproducten