José
- Verbeterpunten of tips
- Product ontvangen 9 dagen na bestelling, dat mag sneller.
- Sterke punten
- Duidelijke site
- Product of service:
- Orly nagellak
Goede producten, snelle levering
Bestelling geplaatst op 3 april. 7 april email verzonden wanner ik mijn bestelling kan verwachten. 10 april gebeld wordt vandaag verzonden. Maar nu om 22.12 uur nog steeds geen mail met track en tracé ontvangen. Nog niet verzonden dus blijkbaar.
Positief
Nagellak besteld en betaald, na een week nog geen verzendbevestiging. Na navraag blijken producten niet op voorraad te zijn. Waardeloos dus
Ik heb geen tracking informatie gekregen bij mijn pakket en ik heb nog niets ontvangen na een week zou ik dit mogen beoordelen als ik het ontvang
Product gekocht. 20 euro betaald en bevestiging gekregen van de aankoop. Na een aantal dagen nog geen tweede mail ontvangen van levering. Nú ondertussen ruim twee weken verder en het product niet ontvangen. Wel een mail gestuurd en gevraagd waar het product blijft. Onduidelijk antwoord. Kortom 20€ verder en geen product.
Slecht
Matig, heb product besteld. En vooruit betaald. Na bestelling hoorde ik maar niets. Zelf contact opgenomen. Blijkt dat product niet op voorraad is en door besteld moet worden. Zou deze week binnen zijn, maar tot nu toe niets gehoord. Dus opnieuw geen communicatie van uw kant. Ik vind dit niet kunnen. Mijn geld is overgemaakt en ik moet maar afwachten. Geeft geen goed gevoel.
Veel kennis in huis en super goede service
Prettig en snelle service. Fijne producten met hoge kwaliteit
Goede producten snelle levering
Helaas mijn bestelde product nog niet ontvangen.Ook geen communicatie gehad over de vertraging van het bestelde product. Ben tot dusver dus niet tevreden
Ontzettend tevreden over mijn producten en de goede service
Slecht
NagelProducten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NagelProducten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede producten, snelle levering