Ver Eecke

Zeer goed

Duidelijkheid

Jammer van de blijvende verzendingskosten naar België... kreeg ook m’n bon van €5 na het plaatsen van m’n bestelling..

Caro De Boeck

Goede ervaring! Snelle service! Goede kwaliteit! Altijd goed verpakt!

Snelle levering!

Niets aan te merken

Brenda Hoen

Top

Klant vriendelijk en geen 10 keer bellen

Vloeibare produchten stickeren zo dat postorderbedrijven er niet mee gooien

Tilly Vander Sijpt

Super tevreden

Alles is duidelijk en overzichtelijk

Geen opmerkinging

Mix-Nails & More

Behulpzaam

Altijd bereikbaar

Levertijd te lang. Zoek opdrachten niet optimaal, alles moeilijk te vinden, werkt niet. Teveel producten en rommelig. Afther pay, werk niet! Weinig kortingen voor vaste klanten die jaren komen.

Beste Marta,
Onlangs heeft u een aankoop bij ons gedaan en een review geschreven over onze shop, waarvoor nogmaals onze dank.
Wat ontzettend jammer dat u zo reageert. U bent al meer dan 10...
Beste Marta,
Wat ontzettend jammer dat u zo reageert. U bent al meer dan 10 jaar klant en dit hebben we nog nooit van u gehoord.
De levertijden zijn bij Postnl op dit moment soms wat langer ivm de corona Dit staat ook in het afrekenscherm bij ons vermeld. Hier hebben wij helaas geen invloed op. De pakketten gaan bij ons in 99% van alle bestellingen dezelfde dag nog weg.
De zoekopdrachten werken zoals ze horen en hier zijn we iedere dag mee bezig om te optimaliseren. Wij staan open voor specifieke zoekopdrachten maar kunnen ons niet vinden in de zoekopdrachten die u bedoelt.
Afterpay werkt alleen op het moment dat Afterpay u als klant goed keurt. Wanneer Afterpay u geen krediet geeft wordt deze afgekeurd. Hierin hebben wij geen invloed.
En wij hebben verschillende leuke acties waar u ook altijd van profiteert met de korting zoals wij hebben kunnen zien in de bestelhistorie.
Wij kunnen met de feedback altijd veel doen maar in dit geval kunnen wij ons hier niet in vinden. Wij doen iedere dag ons uiterste best om klaar te staan voor iedere klant.
Daarnaast geeft u ons aan dat u eigenlijk wel tevreden bent dus dat is erg tegenstrijdig.
Miranda Steggink
Nagelproducten.nl

Rianne Veerman

Heel tevreden

Duidelijke omschrijving van de producten en hoe je deze moet gebruiken.

A.C. de Vries

Altijd goed

groot assortiment

Lauri

Ze zijn vriendelijk, meedenkend en geven goede adviezen.

De website heeft een goede user experience en reclames op social media

ik mis de trainingen en cursussen bij jullie wel maar verder heb ik geen verbeterpunten

Hi Lauri,
Dat zijn we helemaal met je eens, wij missen dit ook.
Helaas zijn de tijden veranderd en kwam onze focus op andere diensten te liggen.
Maar, zeg nooit nooit. Misschien pakken...
Hi Lauri,
Dat zijn we helemaal met je eens, wij missen dit ook.
Maar, zeg nooit nooit. Misschien pakken we het in de toekomst weer op :).
We horen graag welke trainingen er gemist worden.
Team Nagelproducten.nl

atie van gennip

Direct een reactie na mijn online bestelling, dat geeft rust en vertrouwen. Verder een duidelijk proces rondom de bezorging.

veelzijdig aanbod

ik zou wel iets meer korte instructie filmpjes willen zien. Als particulier ben ik zelf vanwege corona met gellak aan de slag gegaan en kan wel wat ondersteuning gebruiken of tips waar ik dat kan... ik zou wel iets meer korte instructie filmpjes willen zien. Als particulier ben ik zelf vanwege corona met gellak aan de slag gegaan en kan wel wat ondersteuning gebruiken of tips waar ik dat kan vinden.

Beste Atie,
We zijn druk bezig om zelf filmpjes te maken, want dit wordt helaas niet altijd vanuit de merken aangeleverd.
Op onze Youtube kanaal (Nagelproducten.nl) staan al enkele...
Beste Atie,
Op onze Youtube kanaal (Nagelproducten.nl) staan al enkele filmpjes.
Mochten we ergens bij kunnen helpen, horen we het heel graag.
Per mail of telefoon zijn we elke werkdag bereikbaar.
Team Nagelproducten.nl

Elke

Super veel keuze en altijd snel geleverd

Uitgebreid aanbod en snelle levering

Kleurweergave op scherm komt niet altijd overeen, maar is ook niet eenvoudig