Xxxxxxx

?

M. Goossens

Levering van CND plexigel

Goede informatie bij dit nieuwe product, scheelt een hoop gezoek.

Sara

Cool

Fast

Arnita

Bestelling is goed verlopen.

Netjes verpakt en erg fijn dat je naar een post nl punt je pakketje op kunt halen.

Graag wat vaker een update over de bestelling, zeker nu alles langer duurt door de drukte. Begon te denken dat ik opgelicht was! ( gelukkig niet).

Beste Arnita,
Beste Arnita,
Uw bestelling is bij ons de volgende werkdag direct verzonden. Hiervan heeft u ook een mail gehad met de track & trace gegevens van PostNL. De status van uw pakket kon u hierin terug vinden. Hierna geven wij inderdaad geen update meer, omdat hij dan in handen is van PostNL. Dit is een normale gang van zaken.
Helaas zagen we wel dat uw pakket vertraagd was en pas enkele werkdagen later is bezorgd. Dat is uiteraard erg vervelend. Het is momenteel heel druk bij PostNL wegens de lockdown. Dit hebben wij op verschillende manieren gecommuniceerd op onze website dat het helaas langer kan duren dan normaal. Dit is voor ons ook overmacht. Wij zorgen dat de pakketten snel worden verwerkt en mee kunnen met de post.
We gaan er vanuit dat dit in de toekomst weer beter zal gaan als de lockdown is afgelopen. We hopen op uw begrip.

Yvonne

Als er kortingsbonnen worden gegeven zonder verval datum, horen die geldig te blijven...

Beste Yvonne,
Persoonlijke kortingscodes blijven geldig.
Beste Yvonne,
Persoonlijke kortingscodes blijven geldig.
Welke u had geprobeerd te gebruiken was een algemene actie, wat wij ééns in de zoveel tijd weer veranderen om het natuurlijk aantrekkelijk te houden voor onze klanten. Deze verlopen helaas wel.
Maar gelukkig hebben we vaak genoeg nieuwe acties/kortingscodes. Deze zullen altijd gecommuniceerd worden per mail of onze Social Media kanalen.
Vriendelijke groet,

Salon

Heel goed

??

L Joosen

Bezorging een week later dan de bezorgdatum nog steeds niet in huis, als je weet dat het dan niet bezorgd kan worden, zet er dan niet een datum bij die je kunt uitkiezen

Beste Luuke,
Er is momenteel een enorme vertraging bij PostNL. Wegens de lockdown en het winterse weer van vorige week is grotendeels vertraagd.
Nederland besteld massaal online.
Dit...
Beste Luuke,
Nederland besteld massaal online.
Dit hebben wij op verschillende manieren gecommuniceerd op onze website dat het helaas wat langer kan duren dan normaal. Ook in de mail met de track & trace gegevens staat dit nogmaals vermeld.
De functie op onze website dat je een datum kunt kiezen, is normaal inderdaad van toepassing. Alleen wij kunnen dat niet zomaar ineens uitzetten op onze site.
Daar gaat een heel technisch iets aan vooraf. We hopen dat de lockdown niet lang meer duurt en dat het snel allemaal iets ''normaler'' en beter gaat worden.
Wij vinden het jammer dat wij als bedrijf, hierdoor een slechte score krijgen, voor iets waar wij niets aan kunnen doen.
Dat is uiteraard je goed recht om te delen. Maar in deze situatie is het overmacht.
Zoals je kon zien, is je bestelling direct dezelfde dag verwerkt en verzonden en meegenomen door PostNL.

mdme

Snelle service, top

verzendkosten voor België minder

M van Wegen

Mwah

Veel aanbod

Zorg dat de juiste kleuren op de site staan

Beste Mirte,
Hier hebben wij nog contact over gehad en we hebben ook aangegeven dat dat de officiële afbeeldingen zijn van het merk zoals wij ze ontvangen.
Ook hebben wij aangegeven dat...
Beste Mirte,
Ook hebben wij aangegeven dat wanneer u de kleur niet mooi vind het kunt omruilen.
Dat is geen enkel probleem.
Jammer dat u zo'n negatieve ervaring deelt want we hebben ons best gedaan en dat blijven we in de toekomst doen voor al onze klanten.

Anneke Stufkens

Super