- Sterke punten
- Een zeer prettige ervaring met Albin van Nationale Autolease. Hij heeft mijn financial lease-traject omgevormd tot een soepel proces. Zijn responsetijd is razendsnel en de service is uitstekend.
Albin's persoonlijke benadering maakt het verschil; hij denkt altijd met me mee.
Albin is als de autopilot van mijn Tesla: altijd alert en klaar om te helpen. Het lijkt wel alsof hij een ingebouwde GPS voor klanttevredenheid heeft. Hij zorgt ervoor dat ik niet alleen met een nieuwe auto rijd, maar ook met een glimlach.
In een wereld waar hoge bedrijfsstandaarden vaak gepaard gaan met robotachtige, koude communicatie, is Albin een verademing. Hij is gelukkig allesbehalve een robot. Zijn enthousiasme om mij blij te maken met mijn nieuwe auto maakt het hele proces nog aangenamer.
Er is natuurlijk een zakelijk aspect (waarbij verschillende partijen hun deel van de taart willen en geld willen verdienen), maar de tijdwinst en het vertrouwen die je krijgt door met zo'n betrouwbare partner te werken, zijn onbetaalbaar. Albin en Nationale Autolease zijn meer dan een dienstverlener; ze zijn als de bijrijder die altijd met je meedenkt.