GOED

Er werd goed meegedacht

Westdorp retial

KEURIGE EN SNELLE SERVICE!

snelle communicatie

Ik heb contact gehad met Rutger Peters. Er word zeer snel gereageerd op een aanvraag en de afhandeling is zeer correct en snel. Compliment daarvoor

Zie boven

J.Bennaars

Goede service en een snelle afwerking

Zeer correct en goede uitleg aan de telefoon.

Johan

Ongelooflijk soepel, duidelijk en snel. Geen moeilijke vragen, maar klare taal zoals ze beloven op de website.
Transparant, meedenkende en meer. Naadloze communicatie zelfs met de autodealer tot op in de puntjes verzorgd.

Ik zeg twijfelt u ? Niet nodig hoor, gewoon DOEN

Zoals vermeld in de koptekst !

Live Your Ambition

Mijn ervaring is gedurende het hele proces erg positief geweest. Ik werd telkens goed op de hoogte te gehouden en de medewerkers hebben mij altijd heel vriendelijk te wordt gestaan.

Mijn keuze was op Nationale Autolease gevallen vanwege de scherpe financial lease prijzen. Nadat ik mijn wensen en budget met mijn contactpersoon had besproken, heeft hij samen met mij naar een... Mijn keuze was op Nationale Autolease gevallen vanwege de scherpe financial lease prijzen. Nadat ik mijn wensen en budget met mijn contactpersoon had besproken, heeft hij samen met mij naar een passende oplossing gezocht en voorzien van uitgebreid advies.

Flexlu

Ongelofelijk super goed en klant vriendelijk. Wat een professionaliteit.

Communicatie

Duidelijk en informatief

Snelheid, duidelijkheid.

Henk Maassen, Hoveniersbedrijf Maassen

Ik ben zeer tevreden over zowel het contact als de werkwijze van nationale Autolease , binnen een dag Alles geregeld met meteen een verwijzing naar een goede autoverzekering.
Ik werd zelfs...
Ik werd zelfs later opgebeld en gefeliciteerd met mijn aankoop, nog niet eerder meegemaakt met andere Lease maatschappijen
Is zeker een aanrader,
Gr. Henk Maassen, eigenaar Hoveniersbedrijf.

Meteen doorpakken, snel handelen , daar hou ik van

CPR

Uitstekende service verleend door David van de Berg. Erg tevreden over!

Medewerker David van de Berg nam zelfs ook op zaterdag de tijd om mij alles te vertellen over Lease. Ik had hiervoor nog nooit iets geleased. Goede informatie gekregen.