Carin Coryn
- Verbeterpunten of tips?
- Voorlopig niet :)
- Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
- Biologische producten. Voldoende info. En info over houdbaarheidsdatum van de producten e.d.
- Aangekocht product
- Nigella zaadjes
Top service
Ik ben zeer tevreden over de producten van Naturaplaza. Dat is de reden waarom ik er zo dikwijls koop.
goed
Altijd snel geleverd
Vlotte aankoop, correcte levering.
Goed product
Gewoon
Zeer goede service. Een kleine tekortkoming werd direct zeer adequaat opgelost
Goede kwaliteit poeders en netjes verpakt
De bestelling was in orde. Op tijd, aanvaardbare prijzen, gratis verzending vanaf een bepaald bedrag
Zeer goed
Toen ik eenmaal contact had, verliep alle communicatie vlot. De producten zijn goed en de prijzen concurrerend.
Naturaplaza verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Naturaplaza heeft de volgende resultaten bereikt:
Naturaplaza
Zutphenstraat 8
7575EJ Oldenzaal
Top service
goed
Altijd snel geleverd
Vlotte aankoop, correcte levering.
Goed product
Gewoon