Whitnry

Goeie producten. Hele snelle levering.

Hele snelle levering

Gertie van Zutphen

Snelle goede levering!
Snelle goede levering!
Een minpunt: ik krijg 3 dagen na ontvangst bericht dat betaling nog niet binnen is en pas na betaling bestelling wordt verzonden, terwijl betaling 5 dagen eerder is gedaan en product reeds is ontvangen!

Snelle correcte levering

Reactie Naturaplaza:

Beste Gertie,
Beste Gertie,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, ik heb dit even in ons systeem nagekeken en het blijkt dat u 2 maal de bestelling hebt doorgevoerd en één hiervan hebt betaald. Aangezien de andere bestelling nog niet betaald is krijgt u hier automatische herinneringen van via het systeem. We hebben de andere order nu geannuleerd.
Wij wensen u een heel prettige week toe.

F

Goede ervaring!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Netjes op tijd geleverd en een erg mooi product.
Zoals op de website stond vermeld.

maya bastiaans

Hallo luitjes allemaal

ben al heel lang klant bij jullie ,en zou als het niet goed was al lang n ander bedrijf gezocht hebben
maar de stevia van jullie blijft prima ,in welke...
Hallo luitjes allemaal

maar de stevia van jullie blijft prima ,in welke verpakking ook ,en geen bij smaak ,zoals bij veel anderen
dus jullie snappen het al ,mij raak je als klant niet meer kwijt ,ik ben supper tevreden ook met de afwerking van mijn bestellingen ,jullie nogmaals bedankt voor de laatste besteling ,die gaven wat strubelingen ,maar zijn op n goeie manier opgelost
ik blijf tevreden ,zelf maak ik ook fouten ,dus waarom zouden jullie dat niet mogen

maya bastiaans

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

het bedrijf doet meer dan z,n best

Joke

Goed product, snelle levering

M Slaats

Ik heb verschillende soorten pepers gekocht. Ben er erg tevreden over

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Snelle levering en goede service. 1 product mistte de exp.dat nl. Dit is onmiddellijk vergoed.

Annemiek kraak

Duidelijk en correct

Eric Snissaert

3 flesjes Stevia besteld en die werden keurig binnen de verwachte tijd netjes geleverd. Geen probleem met dit bedrijf en zeker niet met het product!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Goede, overzichtelijke website. Kon snel vinden wat ik zocht. Producten worden snel en keurig geleverd.

Jenny Vliek

Ik kocht Stevia poeder 99% en betaalde daar ook meteen voor. Helaas kreeg ik Stevia 60% toegestuurd en merkte duidelijk het verschil met de 99%. Ik heb e.e.a. daarom meteen gemeld. Er werd mij... Ik kocht Stevia poeder 99% en betaalde daar ook meteen voor. Helaas kreeg ik Stevia 60% toegestuurd en merkte duidelijk het verschil met de 99%. Ik heb e.e.a. daarom meteen gemeld. Er werd mij gevraagd een fot van het zakje op te sturen, hetgeen ik gedaan heb. Hierop reageerde Stevia House door mij een nieuw zakje te sturen, dat nu onderweg. Ik kan alleen maar zeggen, dat mijn klacht vriendelijk en adequaat is afgehandeld. Prima firma!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Ja, het op een sympathieke manier omgaan met klachten en deze serieus te nemen. Chapeau!

Dik Damsteeg

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen, vlot geleverd en goede informatie daarna.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

nee, want ik heb "herhaal-bestellingen", heel vlot te doen.