Aya

Vertrouwelijke website, info klopt en snelle levering

Verbeterpunten of tips?

In de omschrijving stond niet waar het product is gemaakt. Als dat er stond kon ik achteraf een andere product kopen.

chris van der werken

Stevia smaakt prima in de thee, mijn vrouw gebuikt het ook in de koffie, ik vind de koffie erg bitter worden, door de stevia.

Verbeterpunten of tips?

de grote fles lekt snel , andere druppelaar zou fijn zijn.

Dennis Cheung

Zocht naar Stevia Zoetjes en vond verschillende soorten op de site . Even gebeld naar Steviahouse en kreeg prima uitleg wat de verschillen zijn. Vervolgens besteld via de site en de volgende dag was... Zocht naar Stevia Zoetjes en vond verschillende soorten op de site . Even gebeld naar Steviahouse en kreeg prima uitleg wat de verschillen zijn. Vervolgens besteld via de site en de volgende dag was het in de bus. Prima service en producten bij Steviahouse!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Men weet waar ze het over hebben: echt een specialist op dit gebied.

Maaike Boere Diëtist

Prima producten, snel in huis

B. Reintjes

Duidelijke website met veel produktinformatie. Bestellen is eenvoudig en de bestelling wordt snel geleverd.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Goede produktinformatie en snelle levering.

Verbeterpunten of tips?

De GLS track&trace werkt goed tot aan de dag van aflevering. Daarna is er geen duidelijkheid over het tijdstip van aflevering.

A. Zoutendijk

Goed, fijn product!

Service

Verbeterpunten of tips?

Kan eventueel meer toegelicht worden bij producten

Arie

Prima bedrijf

Snelle levering, goed assortiment

Even niet

Karin

Product zelf is niet helemaal wat ik hoopte, maar bestellen, leveren, betalen en ontvangen ging prima. Zal er zo weer bestellen.

snelle en nette levering

Verbeterpunten of tips?

helaas bevalt het product zelf niet zo. De zoetjes komen er soms niet of gebroken uit, voor de dosering van vitamine D tabletjes werkt het helemaal niet. Maar mooi staat het wel dus hou ik 'm.

Evert deRegt

Curcuma capsules

Jose Leijnse

Goede ervaring, zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Verbeterpunten of tips?

Iets meer informatie over het product op de website