Janneke Bovendorp

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Nawal

Ja levering was dit keer wat minder

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Reageren snel per e-maill en zetten zich in voor de klant heel erg fijn

Verbeterpunten of tips?

GLS, maar denk dat het ligt aan de postbezorgers (en buiten steviahouse om), aangezien die mensen niet een hoog denkvermogen hebben dat zij mijn bestelling zelf ondertekenen terwijl het niet eens... GLS, maar denk dat het ligt aan de postbezorgers (en buiten steviahouse om), aangezien die mensen niet een hoog denkvermogen hebben dat zij mijn bestelling zelf ondertekenen terwijl het niet eens door mij ontvangen is. Eigenaardig.

Petra

Product is goed, ook snelle levertijd. Echter de verzendkosten die in rekening gebracht worden zijn hoger, dan de daadwerkelijke kosten. Hierdoor wordt het afgenomen product een stuk duurder.

Verbeterpunten of tips?

Heb een mailtje gestuurd met klacht, maar geen reactie op ontvangen.

ad

Ga zo door

J. Van Maren

Eerlijk product

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Duidelijke uitleg welke mij hielp welk product te kiezen

Ad Roest

Ik ben blij met de vlotte afhandeling van mijn bestelling. De zoetjes bevallen mij goed en ik bestel een volgende keer zeker weer bij Steviahouse.

Centrum Spiraal

Inmiddels heb ik een paar keer een bestelling gedaan bij uw bedrijf. Dit is telkens weer naar volle tevredenheid verlopen: snelle levering; goed verpakt; snelle berichtgeving als u producten niet... Inmiddels heb ik een paar keer een bestelling gedaan bij uw bedrijf. Dit is telkens weer naar volle tevredenheid verlopen: snelle levering; goed verpakt; snelle berichtgeving als u producten niet meteen op voorraad hebt, wanneer wel én wanneer verzending vervolgens gaat plaatsvinden; overzichtelijke website en wat ik heel erg fijn vind: de uitgebreide product informatie!

zie boven

n.v.t.

Nico van Lieshout

Ik bestel hier om de paar maanden mijn zoetjes , goede kwaliteit , duidelijke informatie, snelle levering per post door de brievenbus.

Marian

Goede producten, fijne prijs, snelle verzending

Verbeterpunten of tips?

Misschien de voorraad goed op peil houden, vaak zijn producten niet op voorraad.

A.Andringa

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

De beloofde snelle aflevering vanhet produkt en de verwerkeling daarvan.

Verbeterpunten of tips?

Misschien lag het aan mij, maar ik kon niet makkelijk de weg vinden door van het ene op het andere blad van de website te komen, toen ik wilde afrekenen. Via weer het hoofdblad. En aftersales was... Misschien lag het aan mij, maar ik kon niet makkelijk de weg vinden door van het ene op het andere blad van de website te komen, toen ik wilde afrekenen. Via weer het hoofdblad. En aftersales was nieuw voor mij en begreep ik niet helemaal.