Resie Mers-Kokken

Alles verliep uitstekend en goede tot zeer goede info op de website.

M. Boelen

Duidelijke website en snelle levering

Mw E. van Gestel

Prima product, voldoet aan mijn verwachtingen.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Klantvriendelijke medewerkster die me vriendelijk hielp toen de bestelling via de website vastliep. Dank daarvoor!

Suzanne - Suuz massage en bewegingstherapie

Ik heb de eerste fles wasmiddel gemaakt en heb ook een spuitflacon alles reininger gemaakt het is heel fijn spul

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

snelle reactie en snelle verzending

Verbeterpunten of tips?

ik zou tot later willen kunnen bestellen en dat het dan toch nog de dag erna word geleverd

Federica Montermini

Ik been zeer tevreden over de vlotte en goede afhandeling van mijn bestelling,

snelle levering & duidelijke communicatie

nee

Wouter Dijk

Een voor mij nieuw produkt, dat ik graag wilde uitproberen. Steviahouse bood een proefpakket aan voor een redelijke prijs. (het ging om de wasnoten).
De bestelling had ik snel en in goede...
De bestelling had ik snel en in goede staat in huis.
Enige minpuntje was dat ik op de site moest zoeken hoe ik het produkt moet gebruiken. Er zat geen info in de verpakking.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Een duidelijke en informatieve website!!!

Verbeterpunten of tips?

gebruikersinformatie ook mee sturen met het geleverde produkt, ook al kun je die op de website terug vinden.

G.M. Sherman

Product was niet goed Na klacht kreeg ik niet al mijn geld terug, vanwege dat ik al een zakje gebruikt had. Hoe kon ik anders weten of het product goed of niet was? Heel klantonvriendelijk behandeld.

Anne

Prima snelle levering

lekker snelle levering

Annemiek

Prima website en service. Er wordt veel aandacht besteed aan de verpakking; TOP!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Er wordt veel aandacht besteed aan de verpakking, vooral van breekbare artikelen. Dit heb ik weleens anders ervaren...

Gerrie Scheepers-Frenken

Snelle en correcte levering. Goed verpakt product.

snelle levering