Stanly Rutten
Spullen lagen los in de doos. Zakje met lepels was kapot (gegaan). Is dus niet zo hygiënisch. Ik weet het dus nog ff niet.
Goede en vriendelijke service.
Uitstekend!
Dat ging goed . Bedankt ! Et c. .
Snelle levering. Echter waren de verkeerde maat bakjes geleverd. Na een paar emailtjes zijn de juiste maat geleverd en de verkeerde maat terug gegaan.
snel geleverd
Snelle levering, goede kwaliteit
Ook al waren ze me vergeten, snel en daadkrachtig recht gezet. Thanks
Vind het jammer,dat tegenwoordig alleen maar in hele grote hoeveelheden kunt bestellen.Dat was vorig jaar anders.Dat maakt het minder aantrekkelijk voor een particulier om te bestellen.Voor de rest een goede service!
Slecht communicatie
altijd fijn om met natureko zaken te doen
Snel en betrouwbaar
Snelle levering en goede service
Natureko verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Natureko heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede en vriendelijke service.
Uitstekend!
Dat ging goed . Bedankt ! Et c. .
snel geleverd
Snelle levering, goede kwaliteit