Enige Kritik : de plastic is heel dun en lijkt makkelijk te kunnen beschadigen; in ieder geval ben ik er blij mee
Marianne
Goede kwaliteit en snelle levering! Fijn dat een klein bedrijf ook terecht kan voor bestellingen.
Grietine
Alles keurig netjes verzorgd!! Top!!
Niels
Zijn niet in staat om een geschikte koerierdienst te selecteren, eveneens niet om hun geselecteerde koerierdienst bij te sturen, corrigeren of klacht in te dienen wanneer iets incorrect gebeurd....Zijn niet in staat om een geschikte koerierdienst te selecteren, eveneens niet om hun geselecteerde koerierdienst bij te sturen, corrigeren of klacht in te dienen wanneer iets incorrect gebeurd. Ondanks dat je betaalt voor 'levering & behandeling' wordt er niets gedaan qua levering en al zeker niet qua behandeling. Op de vraag naar een correcte afhandeling, kan niet gehandeld worden, incompetent en niet-commercieel dus, 13 in een dozijn. Proberen je dan nog het riet in te sturen met een kluitje: 10% korting bij volgende bestelling en dat terwijl de eerste bestelling zelfs nog niet correct afgehandeld kan worden. Natureko: leuk geprobeerd, goede grap.
Yvette
Had per ongeluk aangevinkt dat ik de bestelling zelf kwam ophalen ipv bezorging. Nadat ik dit ontdekte is er contact geweest waarna de bestelling alsnog erg snel geleverd werd. Ook blij met de...Had per ongeluk aangevinkt dat ik de bestelling zelf kwam ophalen ipv bezorging. Nadat ik dit ontdekte is er contact geweest waarna de bestelling alsnog erg snel geleverd werd. Ook blij met de kwaliteit van de rietjes.
Marjo
Elizabeth
Goede kwaliteit.
Ufuk
Zoals altijd top service en goede service. Op elke vraag een antwoord en elk probleem wordt opgelost.
Ron
Twee bestellingen met aflevering aan huis werden op verzoek per telefoon omgezet in afhalen in Waddinxveen (minder dan 30 min rijden voor mij en ik kwam er die dag toevallig toch in de buurt)....Twee bestellingen met aflevering aan huis werden op verzoek per telefoon omgezet in afhalen in Waddinxveen (minder dan 30 min rijden voor mij en ik kwam er die dag toevallig toch in de buurt). Bezorgkosten werden binnen twee dagen teruggestort. Absoluut goede service.
Nick
Mooie producten en snel geleverd. De saladebakjes zijn helaas wel kleiner als verwacht.