I ordered sample first for my catering and satisfied with the quality of the products. I'll order more from Natureko
JMVDVV
Duurzaam en betrouwbaar. Super blij mee dat er bedrijven zijn die afstand nemen van plastic en het mogelijk maken om een betere keuze te kunnen maken en aarnaast ook nog goeie producten leveren.
Thomas
Prima bordjes die er leuk uitzien en fijn om hier groener mee om te gaan
Yvonne
Het duurde even voordat het aankwam. Op zich geen probleem maar waarom laat je klanten niet kiezen om op een bezorgpunt te laten leveren i.p.v. thuis?
Mary
Goede kwaliteit eco bakjes. Levering was op tijd verzonden. Duidelijke communicatie
Elly
De levering kwam ook écht op de afgesproken dag. De spullen voldoen geheel aan mijn verwachtingen. Mijn hartelijke dank daarvoor!
Tessa
Okay kwaliteit/prijs verhouding voor mooie eco producten
Wilma
Producten zien er mooi uit en milieu vriendelijk. Nog niet gebruikt, stevig genoeg voor watme voeding.
roy
Goede website met snelle levering en facturatie. Wel aan de hoge kant qua prijs
John
Ik kende het bedrijf niet. Mijn eerste bestelling is snel en goed geleverd. We zijn zo tevreden dat we al een nieuwe bestelling aan het bekijken zijn.