Particulier. P.Sterk

Makkelijk in te vullen wat je nodig hebt
Ze doen wat je van ze verwacht

R van Tilburg

Voor het eerst besteld maar zal zeker meer gebeuren

Barbara

Binnen 2 dagen geleverd

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je bestelling binnen 2 dagen geleverd is. Een 9/10 stellen we erg op prijs! 😊 Als je nog vragen hebt of iets anders zoekt, hoor ik het graag.
Met...

Van Vliet

Snel en correct

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en correct hebt ervaren. Een 9/10 is iets waar we trots op zijn! 😊 Mocht je nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, dan... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en correct hebt ervaren. Een 9/10 is iets waar we trots op zijn! 😊 Mocht je nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, dan hoor ik het graag.

Eric

Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar.

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en bereikbaarheid. Een eindoordeel van 10/10 betekent veel voor ons! 😊 We staan ook in de toekomst... Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en bereikbaarheid. Een eindoordeel van 10/10 betekent veel voor ons! 😊 We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar.

C.

Prettig telefonisch contact, goede informatie en prima levering. Erg tevreden met de raamdorpels.

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons telefonisch contact, de informatie én de levering. Het doet ons goed te weten dat de raamdorpels naar wens zijn. Als... Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons telefonisch contact, de informatie én de levering. Het doet ons goed te weten dat de raamdorpels naar wens zijn. Als we in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag! 😊

NvdH

Erg tevreden! Super snelle levering en goede service.

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de service. Een eindoordeel van 10/10 waarderen we enorm! 😊 Mocht je in de toekomst nog iets nodig... Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de service. Een eindoordeel van 10/10 waarderen we enorm! 😊 Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan help ik je graag weer.
Team NatuursteenShop

Tvdw

Fantastisch!

Beste Tvdw,
Beste Tvdw,
Bedankt voor uw fantastische review en uw mooie cijfer! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en ervaring bij Natuursteenshop.nl. We zijn blij dat u ons zou aanbevelen, dat is voor ons de grootste vorm van waardering.
Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe vensterbanken. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag weer verder!
Het team van Natuursteenshop.nl

Jan Beumers

Makkelijke website en als je iets speciaals wil bel je gewoon even en krijg je een duidelijke offerte met een betaallink

Beste meneer Beumers,
Beste meneer Beumers,
Hartelijk dank voor uw prachtige review en uw vertrouwen in Natuursteenshop.nl! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Het is ons doel om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zowel via onze website als met persoonlijk contact. Geweldig dat u dit heeft ervaren!
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdorpels en binnendeurdorpels. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard weer graag voor u klaar.
Het team van Natuursteenshop.nl

Fun

Snelle levering in korte tijd

Reactie Natuursteenshop.nl:

Bedankt voor je geweldige review en het vertrouwen in Natuursteenshop! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. Een 10/10 beoordeling maakt ons helemaal... Bedankt voor je geweldige review en het vertrouwen in Natuursteenshop! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. Een 10/10 beoordeling maakt ons helemaal blij! Veel plezier met je nieuwe vensterbanken, en we staan graag voor je klaar als je ons in de toekomst weer nodig hebt.
Team Natuursteenshop