Reis
Reisadvies
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Omar van Heyningen

Mijn ervaring was goed. De verzorging, planning en hotel liggingen waren dicht bij alles en de dienstcerlening tijdens de reis door de reis gids, hotelmedewerkers was uitmuntend

Sterke punten tijdens het verblijf

Dat er ten alle tijden de goede info op ons wachte in de hotel voor de volgende dag

Ga zo door

Nino Verloop

Wat een fantastische reis, we hebben veel gezien en veel gedaan in een prachtig land.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles klopte gewoon, van het ophalen en inleveren van de huurauto t/m alle geplande lodges en excursies en het gebruik van de app 'Travelkey'.

De informatie van de reisbescheiden was heel veel, mogelijk dat dit beknopter kan.

Anny van Tiel

Het was een fantastische reis in het westen van Canada en 4 dagen in Toronto

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles klopte: alle hotelreserveringen, de vooraf gereserveerde excursies en de huur van de auto.

Tip : adviseer vooral de route van Vancouver naar Calgary, en niet andersom, in het begin langere afstanden en later in de reis meer interessante plaatsen.

Shirley

Super!!

Afstanden en hotels

Roy De Koning

Alles tijdens de reis was goed geregeld. De chauffeurs en gidsen waren altijd keurig op tijd. De auto’s waren schoon. De gidsen en chauffeurs waren vriendelijk. Verder waren alle boekingen echt goed... Alles tijdens de reis was goed geregeld. De chauffeurs en gidsen waren altijd keurig op tijd. De auto’s waren schoon. De gidsen en chauffeurs waren vriendelijk. Verder waren alle boekingen echt goed geregeld.

Sterke punten tijdens het verblijf

Altijd iemand bereikbaar alles goed geregeld.

Het Ferry bedrijf met de boottocht van Lombok naar Nusa en door naar Bali kan beter aan een andere organisatie gegeven worden. Hier was het niet goed geregeld niet bij juiste hotel afgezet en niet... Het Ferry bedrijf met de boottocht van Lombok naar Nusa en door naar Bali kan beter aan een andere organisatie gegeven worden. Hier was het niet goed geregeld niet bij juiste hotel afgezet en niet opgehaald. Dit was een andere tour operator dan de rest van de vakantie

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van Island Hopping around Bali rondreis. Wel vervelend dat de transfers rond de ferry vanaf Lombok niet vlekkeloos zijn... Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van Island Hopping around Bali rondreis. Wel vervelend dat de transfers rond de ferry vanaf Lombok niet vlekkeloos zijn verlopen, excuses hiervoor. Op Lombok werken wij inderdaad met ander agentschap dan op Bali. Wij hebben deze feedback nog niet eerder gekregen, maar zullen hier in de toekomst alert op blijven.
Een vriendelijke reisgroet, team NBBS Reizen

joke bronsgeest

Alles was top geregeld, hotels en locatie van de hotels waren goed

locatie hotels

Natasja ter Doest

Droomreis naar Amerika

Prima accomodaties; goede bedden

-De overnachting voor Zion National Park viel tegen; dichterbij het park is fijner maar vooral praktischer.
-Een overnachting in een park zelf zou ik mensen aanbevelen.
- Sterren kijken...
-Een overnachting in een park zelf zou ik mensen aanbevelen.
- Sterren kijken aanrader.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te zien dat u tevreden bent over de rondreis door Amerika met uw gezin, de gekozen hotels en de kwaliteit van de hotelbedden. Bedankt voor de leuke tip over... Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te zien dat u tevreden bent over de rondreis door Amerika met uw gezin, de gekozen hotels en de kwaliteit van de hotelbedden. Bedankt voor de leuke tip over het sterrenkijken!
Het is wel jammer dat de overnachting in de omgeving van Zion National Park tegenviel. Overnachting in de nationale parken is erg leuk en dat proberen wij voor onze reizigers ook veelal te realiseren, zolang dat haalbaar is met de beschikbaarheid van de accommodaties en het budget van de klant. De accommodaties in de nationale parken kunnen namelijk in het hoogseizoen een pittig prijskaartje hebben.

Mirjam Heij

Geweldig, mooie reis om te doen.

Sterke punten tijdens het verblijf

Fijne reisleiding, drukke week, maar alles werd geregeld. Zeer leuk en interessant om te doen, een aanrader.

Na aanbetaling/rest bedrag betalen zou het fijn zijn om dit terug gekoppeld te krijgen. Ook nog een keer tussendoor een bedrag betaald ivm verhoogde vluchtkosten. Ben dan gewend dat je hier een... Na aanbetaling/rest bedrag betalen zou het fijn zijn om dit terug gekoppeld te krijgen. Ook nog een keer tussendoor een bedrag betaald ivm verhoogde vluchtkosten. Ben dan gewend dat je hier een reactie op krijgt wat je deels of geheel al betaald hebt. Je krijgt dan geen reactie. Verder zeer tevreden.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat uw rondreis zo goed bevallen is. Ook dank voor uw tip over de terugkoppeling over de betalingen. Wij gaan kijken of wij deze communicatie met... Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat uw rondreis zo goed bevallen is. Ook dank voor uw tip over de terugkoppeling over de betalingen. Wij gaan kijken of wij deze communicatie met onze reizigers kunnen verbeteren.
Met vriendelijke (reis)groet, het team van NBBS Reizen

Ramon de Wit

Vele jaren uitstekend geholpen

Sterke punten tijdens het verblijf

Hotels in overeenstemming met gevraagde

Bij initiële offerte aanvraag kan het soms lang duren voordat er gereageerd wordt; je weet niet zo goed waar je aan toe bent dan.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw feedback en wat fijn dat u al vele jaren tevreden met NBBS Reizen op pad gaat! Uw opmerking over de (soms) late reactie op offerte-aanvragen herkennen wij en dat gebeurt... Hartelijk dank voor uw feedback en wat fijn dat u al vele jaren tevreden met NBBS Reizen op pad gaat! Uw opmerking over de (soms) late reactie op offerte-aanvragen herkennen wij en dat gebeurt voornamelijk in periodes waarin veel reizigers plannen maken, of wanneer onze medewerkers zelf op (studie)reis zijn. Zelf vinden wij ook dat dit beter kan. Het is de bedoeling dat aanvragers van offertes in de toekomst sneller een reactie verwachten, deels door een automatische reactie vanuit het systeem en deels door een snellere reactie van onze reisexperts. Zij maken namelijk heel graag reisvoorstellen voor onze klanten. Wij zijn ook u weer graag weer van dienst bij uw volgende mooie reis.

Jan Willem ten Dolle

We hebben een mooie reis gehad.

Sterke punten tijdens het verblijf

Goede accommodaties op goede locaties.

Afspraken over het afleveren en inleveren van de auto kunne beter. De verhuurder zou de auto om 17.00 uur op komen halen, maar verscheen uiteindelijk pas om 22.00 uur.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te lezend dat u heeft genoten van uw autorondreis door Maleisië. Maar wat jammer dat de huurauto zo laat is opgehaald. Wij hadden hierbij graag assistentie... Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te lezend dat u heeft genoten van uw autorondreis door Maleisië. Maar wat jammer dat de huurauto zo laat is opgehaald. Wij hadden hierbij graag assistentie verleend, bijvoorbeeld via onze lokale partner. Wij hopen dat u hiervan niet te veel hinder heeft ondervonden en u de tussenliggende tijd prettig heeft doorgebracht in uw hotel.