Prijs kwaliteit was beneden peil . Weinig nieuwe informatie . Veel algemene informatie . Geen tip en tricks voor gebruik AI . Enkel chat gpt , geen andere modellen . Makkelijk verdienen dit!
Ik had eigenlijk de virtual classroom, maar die kon helaas niet. als ik die alsnog kon doen deed ik het gelijk.
Ik vond de lesinhoud aan de magere kant, werd voornamelijk gevuld door onze behoeften en niet de structuur die bij de cursus stond beschreven. Ik had gehoopt er meer uit te kunnen halen door nieuwe ideeën of mogelijkhedente leren, maar heb niet heel veel nieuws bijgeleerd. De prijs van 500 euro was het voor mij niet waard, gelukkig heeft mijn werkgever het betaald, maar jammer vind ik het wel.
Ik vond Basistraining Leidinggeven een goede training. Er was veel ruimte voor interactie en voorbeelden uit de praktijk. Het was prettig om met een klein groepje de training te volgen, de sfeer in de groep en met de docent was goed. En ik heb veel handvatten en kennis opgedaan die nuttig zijn voor mijn dagelijkse praktijk. Ik ga het lesmateriaal en mijn aantekeningen zeker gebruiken. Eén punt van feedback betreft de tweede dag, waarop we gingen oefenen met een trainingsacteur. De oefening bestond uit een rollenspel met vaststaande scenario's. Dit vond ik jammer omdat ik liever eigen casussen had willen oefenen. Daar was op dag 3 en 4 wel ruimte voor met de docent, dat had ik in eerste instantie niet begrepen. Het voelde een beetje onverwacht dat de trainingsacteur al op dag 2 kwam, als je nog maar één dag training hebt gehad. Misschien is het goed als vanaf het begin duidelijk gemaakt wordt waarom de trainingsacteur al op dag 2 komt, en waarom er is gekozen voor een rollenspel. De locatie en voorzieningen, inclusief de lunch, waren uitstekend. Alles bij elkaar vond Basistraining Leidinggeven een goede training!
de docent acteerde dat hij verandermanager is, in mijn optiek. hij gebruikte verouderde voorbeelden of uit eigen ervaring, dan betrof het vooral open deuren. als er dan een verdiepende vraag werd gesteld, wist hij het antwoord vaak niet. daardoor ontstond bij mij twijfel aan zijn kunnen. er was geregeld sprake van fouten in de presentatie, dat leidde negatief af. verder reageerde hij een aantal keren onsympathiek naar cursisten. in het boek stonden ook fouten. de meesten zaten er omdat het moest vanuit hun opleiding, als module om hun HBO diploma te halen. daardoor ging het vooral over hoe je de moduleopdracht kunt halen en niet zozeer inhoudelijk over de stof. dat was een gemiste kans. met een goede trainer en een betere groepssamenstelling had ik er meer uit kunnen halen. ik heb ondanks de trainer vooral geleerd via het boek, de slides en de materialen.
heb alleen per opdracht contact met een docent, verder geen
Wel goed, Alleen mocht in de eerste les meer uitgelegd worden wat thuisstudie precies inhoudt en wat er verwacht wordt. Ik kwam hier namelijk pas na 2 a 3 lessen achter, maar nu gaat het goed.
De opleiding bestond uit 3 modules, waarbij telkens een andere kundige en prettige docent. Lesmateriaal is overzichtelijk en telkens op tijd ontvangen. Fijne en snelle communicatie met medewerkers van NCOI. Kortom; ontzettend veel geleerd en dik tevreden!
Ik vind het jammer dat van de drie modules er maar één op de aangegeven locatie gevold kon worden. Dit is voor mij een rede om een eventuele andere opleiding ergens anders te volgen.
Ik ben bijna klaar, maar het is een heel moeizaam traject geweest. Met vooral bij de opstart heel veel vertraging opgelopen met de afstemming over het geschikheidsonderzoek en de officiele start. De online modules kloppen vaak niet, ik kijk er niet meer naar, heb regelmatig aangekaart dat ze niet kloppen. Bij een verkeerd boek krijg ik tot twee keer aan toe hetzelfde verkeerde boek toegestuurd. Ik heb het er bij laten zitten. Je merkt aan alles dat de studie nog niet klaar is gemaakt voor zij-instroom. De bronnen van de vakdocent en de modules en de opdrachten zijn gericht op een voltijdsstudie. Het is dus een beetje behelpen. Je enige houvast is eigenlijk de extern ingehuurde leerbegeleider en de vakdocent die je welwillend helpen. Zonder hen was gestopt.
Vreselijk slecht geregeld , geen enkele module is klassikaal geweest alleen maar virtual of e learning . Studiebegeleiders hoor je nooit wat van herhaaldelijk klachten erover ingediend en beloven beterschap daarbij maar dat is eenmalig. Ik raad NCOI/ scheidegger aan niemand aan
De vond de docent zeer geschikt, ze heeft rekening gehouden met de niveau verschillen van de cursisten. Ze betrok iedereen bij de cursus in zijn of haar kracht. Ik voelde mij hierdoor ook thuis en dat met de minste computerervaring van iedereen. De les opbouw en inhoud was voor mij zeer goed opgebouwd, hierdoor begreep ik als omscholende timmerman de werking en samen werking van de apps. Door het volgen van de cursus en thuis verder te oefenen kan ik in mijn cv de computervaardigheden opwaarderen. En dit is belangrijk als eenarmige werkzoekende die voor zijn ongeval niet zoveel met de computer deed. De locatie was heel goed berijkbaar met goede parkeergelegenheid, het cursuslokaal en het eten met de consumpties tussendoor is voor mij een tien met een griffel waard. Door het volgen van de cursus word het voor mij ook leuker om met de computer te werken. Ik wens u allen nog een fijne werkdag. Met vriendelijke groet, Jaap Brandwijk
goed te doen
De inhoud van de opleiding is heel fijn. Maar de opleiding zelf zit slecht in elkaar. Docenten die niet op de hoogte zijn van de eindopdrqcht en wat de bedoeling van de module is. (Ligt niet aan de docent) Weinig oefening, oefenen buiten de lesdag om bijna onmogelijk omdat mensen uit heel Nederland komen en werk en gezinnen hebben (waarom zijn hier niet gewoon lesmiddagen voor ingepland?). De theorie heb ik gehad maar nauwelijks voorbereiding op de praktijk. Examen sluit ook niet aan op mfn examen.
Interessante training met handige tips voor het opstellen van rapport. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
NCOI Opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NCOI Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
heb alleen per opdracht contact met een docent, verder geen