Prima masterclass. Het lesmateriaal, het boek is bruikbaar, maar niet heel goed toepasbaar. Ook is er een Nederlandse versie van de Tipping point beschikbaar. Waarom krijgen wij dan de Engels talige... Prima masterclass. Het lesmateriaal, het boek is bruikbaar, maar niet heel goed toepasbaar. Ook is er een Nederlandse versie van de Tipping point beschikbaar. Waarom krijgen wij dan de Engels talige variant? Het lesmateriaal van de docent is primitief, niet echt uitnodigend om lezen. Het was een grote groep en daardoor weinig interactie.

Er zit groot verschil in docenten. Daar waar de ene er alles aan doet om je te helpen slagen voor een moduleopdracht doet de ander niet meer dan alleen les geven. De meeste docenten maakte wel dat... Er zit groot verschil in docenten. Daar waar de ene er alles aan doet om je te helpen slagen voor een moduleopdracht doet de ander niet meer dan alleen les geven. De meeste docenten maakte wel dat de opleiding interessant is. Moduleopdrachten waren ok. Jammer dat het veelal beoordeelt wordt op tekstuele fouten/apa niet goed en niet over de inhoud. Dus van de meeste feedback leer je niet zoveel. Vitero is een verschrikkelijk systeem. Er is altijd wel iemand die geen beeld, geluid of iets anders wat het niet doet. Ook niet alle docenten kennen de mogelijkheden. Erg jammer. Mocht je de opleiding Bedrijfskunde op woensdag in Eindhoven willen volgen. Dan raad ik dit ten zeerste af. 9 van de tien lessen gaan niet door. Wat betekende dat ik meer dan 3 uur enkele reis mocht reizen voor vaak nog geen 6 uur les. Ook uitstellen van lessen was vaak niet mogelijk of op plaatsen en tijdstippen die je niet wenst. Dus wij de lat jij hoe hoog geldt meestal niet. Daardoor is de impact op werk/prive en studie erg groot. Het is vooral studie en je aanpassen aan NCOI. Ook lange wachttijden bij telefonische vragen of antwoorden op mail. Al met al hoop ik te slagen en het geleerde in de praktijk te brengen. Maar denk niet dat ik nog snel een cursus via NCOI zal boeken.

Rene

Prima training, vooral door een goede docent met voldoende praktijkervaring.

Marlies

Ik vond het voor een online master goed in elkaar steken. Alle informatie is goed te vinden en er is een duidelijke structuur. De online classroom werkt ook erg goed en ik ben blij dat ik op deze... Ik vond het voor een online master goed in elkaar steken. Alle informatie is goed te vinden en er is een duidelijke structuur. De online classroom werkt ook erg goed en ik ben blij dat ik op deze manier toch een online master heb kunnen volgen. De docenten liepen erg uiteen. Sommigen waren fantastisch, anderen minder. Punt van verbetering vind ik de feedback na het inleveren van een opdracht. Als ik feedback kreeg stond er vaak wel in wat er allemaal goed was, maar niet waar ik nog in kan verbeteren. En als ik een 7 krijg is dat natuurlijk mooi en voldoende, maar voor persoonlijke groei hoor ik dan wel graag wat ik nog moet doen om er een volgende keer een 8 van te maken.

Inhoud is prima, beoordeling is wel erg subjectief.

Goede training met voorbeelden uit de praktijk die je kunt herleiden.

Gerda

De reden dat ik voor ncoi kies heeft te maken met het schoolsysteem. Een master bij een reguliere onderwijsinstelling past niet goed bij mijn werkende leven. Daarbij zijn de docenten bij de ncoi ook... De reden dat ik voor ncoi kies heeft te maken met het schoolsysteem. Een master bij een reguliere onderwijsinstelling past niet goed bij mijn werkende leven. Daarbij zijn de docenten bij de ncoi ook mensen uit de praktijk en Ijn het geen fulltime docenten. Dat maakt dat de koppeling met de praktijk altijd aanwezig is. Het modulaire onderwijs is ook zeer prettig aangezien je de studie kan aanpassen aan je leven en je werk

Stephan

Het gebruikte boek voorziet in complete lesstof. De docent heeft genoeg materiaal verschaft om door de lesstof heen te komen.
Als opfriscursus prima studie. Mijn kennis van wiskunde was zeer...
Als opfriscursus prima studie. Mijn kennis van wiskunde was zeer laag. Daarom was deze cursus voor mij nog niet voldoende.

Martine

Ik moet de module nog afronden. Maar het is niet zoals ik e-learning had voorgesteld. Ik verwachtte video’s met uitleg. Dat is niet het geval.

Je leest de voorbereidende hoofdstukken,...

Je leest de voorbereidende hoofdstukken, vervolgens beantwoord je een aantal vragen die je zelf moet nakijken. Ook zijn de opdrachten duidelijk niet aangepast op e-learning, aangezien je bijvoorbeeld groepjes moet vormen en moet discussiëren over je standpunt.