Jeffrey

Over het algemeen heb ik een positieve ervaring met mijn opleiding. Echter, zijn er enkele aandachtspunten. Zo wordt mijn portfolio keer op keer onredelijk beoordeeld. Mijn portfoliobegeleider, die... Over het algemeen heb ik een positieve ervaring met mijn opleiding. Echter, zijn er enkele aandachtspunten. Zo wordt mijn portfolio keer op keer onredelijk beoordeeld. Mijn portfoliobegeleider, die door NCOI is aangesteld, bevestigt dit ook.

Wanneer ik deze onvoldoendes aanvecht, wordt er steevast de kant van de examinator gekozen, hoe goed ik mijn bezwaren ook onderbouw. Daarnaast is het onmogelijk om in gesprek te gaan met de examencommissie. De personen die ik telefonisch te pakken krijg, wisselen telkens, en beloven vaak zaken die ze niet (kunnen) nakomen.

Ondanks deze negatieve ervaringen met het portfolio ben ik tevreden over de rest van mijn opleiding. Ik heb veel relevante kennis opgedaan, en de docenten zijn stuk voor stuk zeer vakbekwaam. De studiecoaches doen daarnaast, los van het portfolio, altijd hun best om me te ondersteunen en naar passende oplossingen te zoeken.

Al met al kijk ik met een goed gevoel terug op mijn opleiding en kijk ik met vertrouwen naar het afstudeertraject.

Studie sluit perfect aan bij mijn werk, docenten spelen goed in op de huidige omstandigheden. Van medestudenten ook hele goede praktische tips gekregen over de werkuitvoering. Ik ben heel tevreden... Studie sluit perfect aan bij mijn werk, docenten spelen goed in op de huidige omstandigheden. Van medestudenten ook hele goede praktische tips gekregen over de werkuitvoering. Ik ben heel tevreden over deze Studie!!

Vera

De modulaire opbouw van de studie ervaar ik als zeer prettig. Hierdoor ligt de focus continu op één onderwerp tegelijk. De online leeromgeving e-connect werkt prima. Alles wat je nodig hebt is er te... De modulaire opbouw van de studie ervaar ik als zeer prettig. Hierdoor ligt de focus continu op één onderwerp tegelijk. De online leeromgeving e-connect werkt prima. Alles wat je nodig hebt is er te vinden. De leslocaties zijn meestal bij BCN en daar is alles goed georganiseerd. De kwaliteit van de docenten is wisselend tussen voldoende tot zeer goed. Enige nadeel van NCOI vind ik het aanbod van de modules op de voorkeurslocatie. Meestal zijn er te weinig deelnemers voor een masterclass en wordt de locatie gewijzigd naar een centraal punt in Utrecht (in overleg overigens). En in sommige gevallen wordt een andere lesvorm voorgesteld, zoals online of zelfstudie. Gelukkig gingen mijn masterclasses allemaal fysiek door, maar wel regelmatig dus op een andere locatie. Dus bij NCOI studeren is voor mij een positieve ervaring.

Justin

Deze opleiding heeft mij geholpen om beter te communiceren met mijn collega's, leidinggevenden en stakeholders. Nu kan ik beter mijn inizchten overbrengen. De docent gaf op een praktische manier les... Deze opleiding heeft mij geholpen om beter te communiceren met mijn collega's, leidinggevenden en stakeholders. Nu kan ik beter mijn inizchten overbrengen. De docent gaf op een praktische manier les waarin de lesmaterie ter sprake kwam. Dit heeft mij ook geholpen om de theorie te begrijpen, maar ook makkelijker toe te passen in verschillende situaties. Deze cursus heeft een enorme impact op de manier waarop ik communiceer en hoe ik in verschillende situaties toch een goed gesprek kan voeren.

Ik merkte dat de cursus live een herhaling was van de training welke je online ter voorbereiding moest doen

Yvonne

Lesinhoud was ruim voldoende. De uitleg van de docent was wel nodig om de leerboeken, te kunnen begrijpen. in sommige gevallen was het wetboek zelf beter te lezen dan de leerboeken.
Daarnaast...
Daarnaast werk het voor mij persoonlijk beter om casussen te behandelen/bespreken (praktijkgericht).

Verder vond ik de beschrijving van de eindopdracht niet erg duidelijk. Hier had ik graag wat meer sturing bij gehad. Ik had het fijn gevonden als er mininaal een dagdeel tijd was geweest, om de eindopdracht gezamenlijk te kunnen voorbereiden/starten.

Albert

Alle lessen waren online dit werkt voor mij niet goed, ik heb liever fysieke lessen

Een goede opleiding om in korte tijd inzicht te krijgen in projectmanagement, de faseringen, de rollen.
Een fijne docent die vanuit kennis en ervaring doceert.

Don

Ik ben zeer ontevreden met de gang van zaken bij het NCOI. Ik ben nu zelfgemaakte vragen aan het leren voor het vak financiële rapportages. Dit omdat er geen goeie vragen in de boeken staan. Verder... Ik ben zeer ontevreden met de gang van zaken bij het NCOI. Ik ben nu zelfgemaakte vragen aan het leren voor het vak financiële rapportages. Dit omdat er geen goeie vragen in de boeken staan. Verder worden er geen proefexamen gegeven om mee te oefenen. Ik heb ook een herhalingscursus gevolgd en nog steeds 4.5 gehaald. Het NCOI is gewoon een verdienmodel en het interesseert jullie niet als de persoon alles uit zijn eigen zak moet de betalen verdienen verdienen dat is jullie motto. Nou ik ben er echt klaar mee als ik voor de vierde keer mijn examen doe en weer een onvoldoende haal ga ik juridisch advies inwinnen. Het kan niet zo zijn dat ik meer dan vier maanden nu bezig ben om meer dan 600 vragen te leren. Het is de taak van een onderwijs instelling om zelf deze vragen aan te leveren en mensen goed voor te bereiden op het examen. Iets wat bij financiële rapportages echt niet gebeurd.