Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je beoordeling!
NCOI Opleidingen

De lesinhoud en het lesmateriaal sluiten aan bij mijn verwachtingen. Er wordt voldoende theorie aangereikt en behandeld. De docenten zijn vakkundig en nemen best practices uit de praktijk mee. Het... De lesinhoud en het lesmateriaal sluiten aan bij mijn verwachtingen. Er wordt voldoende theorie aangereikt en behandeld. De docenten zijn vakkundig en nemen best practices uit de praktijk mee. Het heeft me daardoor veel gebracht.

Reactie NCOI Opleidingen:

Fijn dat je ons product hebt beoordeeld. Bedankt!

Jack

Docent wist extreem veel over het pakket Power bI maar ook noemde ook veel zaken die er in de loop der jaren in excel bijgekomen waren hetgeen een zeer welkome aanvulling was.
Voor mensen zoals...
Voor mensen zoals ik, 66 jaar, die er nog nooit in gewerkt of gekeken hadden ging het wel erg snel maar ik heb er zeker voldoende van geleerd

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Oscar

Prima les, die interactief is, veel zelf oefenen.
Wel erg warm in het lokaal.
De leerkracht is prettig in de omgang en zorgt ervoor dat de leerstof begrijpelijk blijft en goed op te nemen is

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons.

Theo

Vooral de docent maakt de opleiding een succes

Reactie NCOI Opleidingen:

We zijn blij dat je tevreden bent met ons product.

Cees

Leerzaam. Dit is precies wat ik nodig heb op mijn werk.

Reactie NCOI Opleidingen:

We zijn blij met je positieve feedback!

Erdem

Het was helemaal top

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het nemen van de tijd om je beoordeling te schrijven.

Bas

Ik ben niet goed voorgelicht over de inhoud van deze opleiding. Bijvoorbeeld: het eerste gedeelte was coach en begeleidingskunde. Dit is mij niet vertelt en stond nergens vermeld. Ik was in de... Ik ben niet goed voorgelicht over de inhoud van deze opleiding. Bijvoorbeeld: het eerste gedeelte was coach en begeleidingskunde. Dit is mij niet vertelt en stond nergens vermeld. Ik was in de veronderstelling dat ik alleen de module sportpsycholgie zou hebben. De beide docenten van coach en begeleidingskunden en sportpsychologie konden mij hier geen antwoord opgeven en waren niet op de hoogte van de inhoud van deze opleiding.

De feedback op de geleverde producten was mager, zelden een verdieping of uitleg of een waardering. Ik heb absoluut veel geleerd en ik vond de online lesomgeving prima verzorgd. De tip: maak de vragen concreet, soms staat er bijv bij een opdracht: "etc etc". Ik kan daar natuurlijk niet zoveel mee. Online lesomgeving prima ingericht met alle documenten en filmpjes. De begeleiding mag beter, feedback op de ingeleverde opdrachten duurde te lang en moest je vaak zelf actief achteraan. De geleverde feedback in het begin van de opleiding was mager, werd wel beter. Al met al een goede opleiding, ik zou deze opleiding echter niet aanraden op het gebied van online module. Wellicht dat het leslokaal een betere optie is, al kan ik me dat nu niet voorstellen.
Groet Bas

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Bas! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen... Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Bas! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.

Joyce

Ik ben tevreden over de organisatie van boeken, locaties en de opzet en inhoud van de online modules. De begeleiding door docenten is heel verschillend. Er zijn docenten die echt met plezier... Ik ben tevreden over de organisatie van boeken, locaties en de opzet en inhoud van de online modules. De begeleiding door docenten is heel verschillend. Er zijn docenten die echt met plezier lesgeven en ondersteunen en anderen geven weinig thuis of dragen niets bij aan vragen die ik stel. Ik heb het idee dat ik het merendeel op eigen kracht heb moeten uitzoeken. De inhoud van de specialisatie kinderpsychologie en pedagogiek en de afstemming van de opdrachten erop is teleurstellend en echt niet genoeg voor een baan in die richting. Je moet echt ondernemend zijn om iets met deze opleiding te kunnen doen. Ik irriteer me er ook vreselijk aan dat bijna standaard in de geestelijke gezondheidszorg en hulpverlening om de opleiding social work wordt gevraagd of om een WO opleiding psychologie. Kwalijke zaak, want inhoudelijk denk ik dat toegepast psycholoog op meer manieren inzetbaar is.

Reactie NCOI Opleidingen:

Hartelijk dank voor je review, Joyce! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze service, en jouw feedback helpt ons hierbij.
NCOI Opleidingen

De lessen waren zeer leerzaam en interessant. De docent was erg duidelijk en deed het ook erg leuk.
De medestudenten waren ook erg leuk ,waar ik ook veel van geleerd heb.
De locatie was...
De medestudenten waren ook erg leuk ,waar ik ook veel van geleerd heb.
De locatie was top en goed verzorgd van lunch

Reactie NCOI Opleidingen:

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt!