Linda

Ik had de opleiding heel graag op een locatie willen volgen. Ik heb me voor 2022 opgegeven. Toen ging het niet door. Ik wilde wachten tot 2023, maar wederom was er niet voldoende deelname. Ik werd... Ik had de opleiding heel graag op een locatie willen volgen. Ik heb me voor 2022 opgegeven. Toen ging het niet door. Ik wilde wachten tot 2023, maar wederom was er niet voldoende deelname. Ik werd dus gedwongen om of af te haken of om de opleiding online te volgen. Ik heb ervoor gekozen om deel te nemen in de digitale classroom. Ik ervaar hierin toch een bepaalde drempel. De docenten zijn zeer enthousiast, creëren een open sfeer, en toch voelen mensen zich geremd om via het scherm ervaringen te delen of het woord te nemen. Dat is jammer. Ook het examen gaat digitaal plaatsvinden. Dat vind ik ook erg jammer. Ik word al een beetje gespannen als ik eraan denk of het wel gaan lukken met het tot stand brengen van de verbinding. Ook het voeren van een gesprek via een scherm tijdens een examen werkt niet echt bevorderend. Dus tip voor jullie; probeer zoveel mogelijk om dit soort examens op locatie af te nemen. Complimenten voor Louis Palmen en Marjolein van Kempen!

Reactie NCOI Opleidingen:

We begrijpen dat je graag fysiek op locatie les wilt volgen. Als je hiervoor kiest, plannen we dit zo goed mogelijk in volgens jouw voorkeuren. Het kan echter voorkomen dat er te weinig aanmeldingen... We begrijpen dat je graag fysiek op locatie les wilt volgen. Als je hiervoor kiest, plannen we dit zo goed mogelijk in volgens jouw voorkeuren. Het kan echter voorkomen dat er te weinig aanmeldingen zijn, waardoor we genoodzaakt zijn om het rooster te wijzigen. In dat geval kan het zijn dat de opleiding alleen nog op een andere locatie, online via een virtual classroom of via e-learning beschikbaar is. We verontschuldigen ons voor het ongemak. We hopen dat je ondanks alles de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Bas

Kundige docent met veel ervaring die de stof goed overbrengt en veel oefent met rollenspellen waar je veel van leert.

Reactie NCOI Opleidingen:

We zijn erg blij met je review en deelname. Dankjewel!

Sjoerd

De ervaringen die ik in de afgelopen maanden heb opgedaan bij het NCOI zijn goed te noemen. De docenten weten waar ze het over hebben vanwege hun kennis, ervaring, etc. Ook de begeleiding naar een... De ervaringen die ik in de afgelopen maanden heb opgedaan bij het NCOI zijn goed te noemen. De docenten weten waar ze het over hebben vanwege hun kennis, ervaring, etc. Ook de begeleiding naar een moduleopdracht zijn waardevol. De verdere faciliteiten zijn goed te noemen. De lunches, lokalen en locaties zijn prima!

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is erg fijn om te horen! Bedankt voor je review en deelname.
NCOI Opleidingen

Zeer veel geleerd deze opleiding. Door weer in de boeken te moeten en opdrachten maken leer je veel ook over jezelf.
Duidelijke les uitleg, goed studie materiaal. Twee locaties bezocht de een...
Duidelijke les uitleg, goed studie materiaal. Twee locaties bezocht de een is iets beter als de ander maar zeker nog ruim voldoende. Opleiding heeft me wel wat tijds investering gekost maar zeker de moeite waard. Zou graag nog een opleiding willen volgen, moet alleen nog even uitzoeken welke.

Reactie NCOI Opleidingen:

Geweldig dat je je mening met ons hebt gedeeld.! Bedankt voor je mening en laat het ons gerust even weten als je advies nodig hebt bij het zoeken van een nieuwe opleiding.
Met vriendelijke...

Sonja

Helaas vond ik de 2e module niet helemaal passen bij het onderdeel gedragsspecialist.
En van mij had er meer gedaan mogen worden met de opdrachten bij elke les. Die werden haast overgeslagen....
De docenten waren top!!

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je feedback.
NCOI Opleidingen

Leuke en enthousiaste docent!

Reactie NCOI Opleidingen:

Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn er erg blij mee.

Bram

Hele goede leraar alles werd duidelijk uitgelegd totdat het voor iedereen duidelijk was.

Reactie NCOI Opleidingen:

Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je beoordeling.
NCOI Opleidingen

Een hele goede cursus voor een ieder die opzoek is naar zijn eigen sterke kanten maar ook zijn minder sterke kanten. Je krijgt hierdoor een goed zelfinzicht.

Reactie NCOI Opleidingen:

Goed om te horen! We waarderen je review.

Erwin

De training was prima. Het heeft veel dingen duidelijk gemaakt en kan ik kan er wat.

Reactie NCOI Opleidingen:

Blij dat je tevreden bent. Dank je voor je review!

Maurits

Fijne docent met kennis van zaken, prima locatie en voorzieningen in het hart van Eindhoven, goed bereikbaar. De training sluit uitstekend aan bij mijn dagelijkse beroepspraktijk.

Reactie NCOI Opleidingen:

Je review is erg waardevol voor ons. Dankjewel!