Erg goed en nuttig

Reactie NCOI Opleidingen:

Fijn dat je ons product hebt beoordeeld. Bedankt!
NCOI Opleidingen

Fijne groep, duidelijke uitleg van docenten met praktijkvoorbeelden, locaties zijn zeer goed gefaciliteerd, alleen was in Nieuwegein de temp niet goed te regelen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!
NCOI Opleidingen

Een zeer waardevolle docent die praktijkgericht te werk gaat.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons.

Jaco

Was een leuke en inspirerende cursus

Reactie NCOI Opleidingen:

We zijn blij dat je tevreden bent met ons product.

Lars

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Met een compacte groep hebben we in 4 volle dagen enorm veel onderwerpen aangeraakt, veel ervaringen met elkaar kunnen delen en veel kunnen oefenen, wat... Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Met een compacte groep hebben we in 4 volle dagen enorm veel onderwerpen aangeraakt, veel ervaringen met elkaar kunnen delen en veel kunnen oefenen, wat ik op mijn werk direct weer in de praktijk heb kunnen brengen. En dat alles perfect begeleid door onze trainer, die voor een vertrouwde setting heeft gezorgd.

Reactie NCOI Opleidingen:

We zijn blij met je positieve feedback!
NCOI Opleidingen

Ik vond dit een hele fijne manier om deel te nemen aan een opleiding. Ik was in controle en heb alles binnen de tijd kunnen afronden.

Docenten waren betrokken en realistisch over de work...

Docenten waren betrokken en realistisch over de work load.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het nemen van de tijd om je beoordeling te schrijven.

Irma

Bij de moduleopdracht professioneel leidinggeven in de kinderopvang wordt in de eindopdracht gesproken over de vier fasen van het kwaliteitsverbeterplan. Hier was geen theorie in de leerboeken of... Bij de moduleopdracht professioneel leidinggeven in de kinderopvang wordt in de eindopdracht gesproken over de vier fasen van het kwaliteitsverbeterplan. Hier was geen theorie in de leerboeken of downloads over te vinden, terwijl het wel een cruciaal onderdeel van de moduleopdracht is.

Reactie NCOI Opleidingen:

Geweldig dat je je mening met ons hebt gedeeld.
NCOI Opleidingen

De praktijklessen beoordeel ik als zwaar onvoldoende. Tijdens deze lessen heb ik niets opgestoken. Ik kreeg het idee dat de docent de dia's van de presentatie zelf pas voor de eerste keer zag. Dit... De praktijklessen beoordeel ik als zwaar onvoldoende. Tijdens deze lessen heb ik niets opgestoken. Ik kreeg het idee dat de docent de dia's van de presentatie zelf pas voor de eerste keer zag. Dit was bovendien materie die ook in het handboek staat en was op geen enkele wijze een verbreding op de stof. Het oefenen met bestek lezen is met name iets waar de docent bij had kunnen helpen, maar dit hebben we in de les nagenoeg niet gedaan.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen dat je niks hebt opgestoken van de praktijklessen. We gaan je feedback hierover intern doorzetten. Bedankt voor het delen van je feedback met ons.
Met vriendelijke...
NCOI Opleidingen

De modulen communicatie had ik gewild dat er fysiek lessen zijn, maar doordat te weinig cursisten er waren, waren de online lessen gegeven.
ik vind dat ik niet voldoende persoonlijke...
ik vind dat ik niet voldoende persoonlijke begeleiding heb gekregen, en niet voldoet aan mijn verwachting. vooral bij de begeleiding van de adviesopdracht ( scriptie) en communicatie.
Bij de adviesopdracht was de docent goed te spreken, maar hij ging meer ook over de communicatie; terwijl het eigenlijk over hoe we de schriftelijke opdracht moesten schrijven; hoe we de structuur moesten opstellen van de opdrachten, en hoe we de bronnenlijst opstellen etc., deze waren niet aan boord gekomen.
Bij de communicatie module is de eerste aangestelde docent niet geschikt, er waren 2 lessen die we niet veel aan hem hebben gehad, daarna kwam een andere docent die 3 lessen in 1 les moest doen.
Bij de theorieën lessen van strategische arbeidsvoorwaarden was de docent goed, en deze ben ik wel tevreden.
Verder is de opleider te veel geleund op de ICT communicatie i.p.v.. meer persoonlijke begeleiding. Ik heb gevoel dat de opleider alleen maar een manier zoekt om de kosten te verlagen, ook als het ten kosten van de klantvriendelijkheid.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen. Mocht je een klacht willen indienen betreffende deze kwestie dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te... Wat jammer om te lezen over je ervaringen. Mocht je een klacht willen indienen betreffende deze kwestie dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kan je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen, indien wij je verder mogen assisteren.

Jouke

Met deze opleider heb ik nooit iets te maken gehad, maar hoe komen ze dan aan mijn gegevens? Waarom die spam? Of ze een goede opleider zijn weet ik eerlijk gezegd niet. Wellicht zeggen de andere... Met deze opleider heb ik nooit iets te maken gehad, maar hoe komen ze dan aan mijn gegevens? Waarom die spam? Of ze een goede opleider zijn weet ik eerlijk gezegd niet. Wellicht zeggen de andere reviews er iets over.

Edit: ik heb me ondertussen een email gestuurd, een opmerking op Google geplaatst en wat zat er deze ochtend in mijn inbox...

Reactie NCOI Opleidingen:

Het spijt ons te lezen over je situatie, Jouke! We hebben je bericht ook beantwoord via Google Reviews. Zou je contact met ons kunnen opnemen via een van onze Social Media kanalen of telefonisch via... Het spijt ons te lezen over je situatie, Jouke! We hebben je bericht ook beantwoord via Google Reviews. Zou je contact met ons kunnen opnemen via een van onze Social Media kanalen of telefonisch via 035 - 6 400 411, dan zoeken we dit graag verder voor je uit.