Milou

Salestraining in 1 dag.

Hoe knap van onze docent dat hij ieder van ons tools mee heeft kunnen geven in 1 enkele dag.
Prettig waren zijn persoonlijke benadering en aandacht.

Eline

Top, hele fijne lessen, praktijkgericht maar ook dieper ingaand op de stof. Er is ruimte voor discussie en ontwikkeling

Klein beetje inzicht gekregen in de financiële wereld, diverse termen en inzichten zijn een stuk duidelijker geworden

De inhoud van deze cursus draagt bij in m'n werkzaamheden.

Ook de keuze voor het geven van deze lessen in teams maakt het geheel er niet beter op. De lessen sluiten niet aan op het examen. De lessen zijn te vrijblijvend en te individualistisch.
Hierdoor heeft de studie geen goede indruk achtergelaten waardoor ik voor mijn toekomstige beroepsopleidingen geen gebruik zal maken van deze opleider

Leuke, informatieve training. Veel interacties tussen docent en studenten en ook tussen studenten onderling.

Prima opleiding, juiste locatie.
alleen jammer dat de mondeling maar op 1 dag examen gedaan kon worden.
Prima opleiding, juiste locatie.
alleen jammer dat de mondeling maar op 1 dag examen gedaan kon worden.
En nu moet je wachten tot volgende examen afgenomen worden, dat kan zo volgend jaar worden.

Leerzame cursus, gericht op de praktijk. Uitstekende docent.

Melanie

Lesboekje had van mij een harde(re) kaft mogen hebben, nu wat "breekbaar"
Lunchvoorziening prima
Lesboekje had van mij een harde(re) kaft mogen hebben, nu wat "breekbaar"
Lunchvoorziening prima
PC - muis werkte niet echt lekker, ook liep alles bij iedereen vast toen we 1 bepaalde actie in MS projects deden. Vlgs docente was dit een bekend probleem.
Docent prima, had veel praktijkkennis