Erg leuke training, docent was erg enthousiast. Denk dat ik wat handvatten heb voor de toekomst. Soms wat langdradig en hetzelfde maar daar ontkom je niet aan als er meer mensen meedoen.
Zelf zit ik in het 4e jaar van de e-learning variant. Ik ben na het eerste jaar gestopt met het volgen van de online lessen (op de verplichte na) want ze staan vol met spelfouten, niet werkende links, enz. Dat frustreerde me enorm en is ook niet gewenst op dit niveau. De opleiding is vooral opdrachten in hetzelfde stramien schrijven zodat er makkelijk nagekeken kan worden. Inhoudelijk heb ik in de 4 jaar zeer weinig geleerd en voegt het op cybersecurity gebied weinig tot niets toe aan het CompTIA Security+ diploma dat ik al eerder had gehaald. Daarnaast is er veel aandacht in het portfolio voor wat het allemaal persoonlijk met je doet maar daar ben ik denk ik echt al te oud voor. Dat is wellicht goed voor jongere generaties maar niet voor iemand met 30 jaar werkervaring. Maar goed, uiteindelijk ben ik als het goed is HBO gecertificeerd en dat is waar werkgevers nu éénmaal naar kijken.
Heel veel geleerd niet alleen op het gebied van HR maar ook organisatie breed. Veel huiswerk naast het werk is wel pittig, maar de opdrachten bij de lessen brengen je naar de eindopdracht toe, dat is wel fijn.
Voor mij sloot deze opleiding en manier van studeren prima aan
Aangezien de online opleiding niet doorging, heb ik nu de opleiding waarbij je zelf aan de slag gaat. Ik lever als enigste van mijn 'klas' opdrachten in en krijg van niemand feedback. De docent doet dit wel maar pas weken, soms mnd later. Het is lastig om zo gemotiveerd te blijven. Ook als je vragen hebt duurt het ff voordat je antwoord hebt, dat vertraagd. Sterren voor locatie is laag aangezien ik geen locatie heb
Dit is een trainingsdag voor mensen die nog nooit met AI gewerkt hebben. Als je enige ervaring hebt, al is het minimaal, vind ik hem te algemeen en te weinig diepgang hebben. Ik raad een training aan gespecificeerd op jouw functierichting, waardoor je gerichte praktijkopdrachten kan doen.
Eerste deel was fysiek in Utrecht dit was top. Op het laatste moment werd door jullie beslist dat het via virtuel classroom werd, niet mijn keus maar helaas geen andere mogelijkheid. Qua verwachting: ik had me de opleiding anders voorgesteld. Mag ik mijzelf nu POH ouderenzorg noemen( als ik klaar ben)?
Prima basis training
De docent was kundig en betrokken, met veel praktijkervaring. De online leeromgeving was overzichtelijk en goed gevuld met relevant studiemateriaal. De inzichten van de opleiding kon ik direct toepassen in mijn werk. De masterclass is een aanrader voor wie menselijk gedrag in organisaties beter wil begrijpen
verschilt wel per docent. Ik moet nog een 3e module, maar hier is nog niets van bekend. Dit vind ik wel vervelend.
Zeer goede docent. Wel veel stof voor de uren wat een docent les kan geven.
Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd! De locatie is ook zeer goed verzorgd en alles is er duidelijk.
Leuke cursus, met enthousiaste docent. Wel vond ik dat er erg veel info word gepropt in 4 lessen, bijvoorbeeld verspreiden over 2 extra lessen was beter geweest.
De inhoud van de vakken/opleiding, de docenten en de koppeling met de praktijk is perfect. Het plannen van de modules gaat echt niet goed. soms wordt ik 3 of 4 x gebeld dat een module niet door kan gaan en mijn planning WEER gaat veranderen. Hier ben ik echt niet tevreden over en kan ik niet combineren met mijn drukke werk en prive agenda's. Hopelijk kunnen jullie hier iets aan doen. Groeten, Marianne van der Tang
Was zeer interessant
NCOI Opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NCOI Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Voor mij sloot deze opleiding en manier van studeren prima aan
Prima basis training
Zeer goede docent. Wel veel stof voor de uren wat een docent les kan geven.
Was zeer interessant
NCOI Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt: