Leonie

Het was een zeer leerzame cursus met een leuke groep cursisten. Er was echt de ruimte om je eigen vragen en probleemstukken te delen en deze werden dan goed behandeld.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om horen! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
NCOI Opleidingen

Online was voor mij een goede optie omdat ik zo zelf mijn tijd in kon delen. De docente reageerde over het algemeen snel op mijn vragen/mails. Het telefonisch contact wat opgenomen zou worden aan... Online was voor mij een goede optie omdat ik zo zelf mijn tijd in kon delen. De docente reageerde over het algemeen snel op mijn vragen/mails. Het telefonisch contact wat opgenomen zou worden aan het begin van de opleiding is nooit gebeurd.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om horen. Bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.

Saskia

Met name onze docent Isolde maakt dat ik zo tevreden ben. Enorm Veel geleerd.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...
NCOI Opleidingen

Prima opleiding en reactie op de opdrachten. Echter worden er in de opdrachten echte ingezonden stukken gebruikt, waarop niet alle bedrijfsnamen en eigennamen van deelnemers goed zijn afgeschermd.... Prima opleiding en reactie op de opdrachten. Echter worden er in de opdrachten echte ingezonden stukken gebruikt, waarop niet alle bedrijfsnamen en eigennamen van deelnemers goed zijn afgeschermd. Dit ook meerdere malen aangegeven, ik hoop dat jullie hier iets mee doen, ik heb er geen respons op teruggehad.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen! Goed dat je dit verder aangeeft. We gaan je feedback hierover intern doorzetten naar de juiste afdeling. Zij zullen hier geen terugkoppeling op geven. Bedankt voor het delen... Wat fijn om te lezen! Goed dat je dit verder aangeeft. We gaan je feedback hierover intern doorzetten naar de juiste afdeling. Zij zullen hier geen terugkoppeling op geven. Bedankt voor het delen van je feedback.
NCOI Opleidingen

Docent was zeer goed. Locatie niet zoals gewenst. Over het aanrijden naar en de parkeervoorziening niet tevreden

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is super om te lezen! Verder spijt het ons te lezen dat je niet tevreden bent over de locatie. We nemen dit intern met ons mee. Bedankt voor je beoordeling.
NCOI...
NCOI Opleidingen

Positief verrast wat en waar je nu op let in luisteren, samenvatten en doorvragen in communicatie met klanten. Zowel telefonisch als tegenover elkaar in gesprekken.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.
NCOI Opleidingen

Power point was zeer slecht onduidelijk vooral als je een les gemist hebt kan je fluiten naar de uitleg. Puur omdat de power point onduidelijk is is het moeilijk om er van te leren. Jammer dat er... Power point was zeer slecht onduidelijk vooral als je een les gemist hebt kan je fluiten naar de uitleg. Puur omdat de power point onduidelijk is is het moeilijk om er van te leren. Jammer dat er geen whatsapp groep is aangemaakt voor makkelijkere contact en een fijne manier van vragen stellen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!

Prima opleiding

Met vriendelijke...

Patricia

Het tijdstip (19 - 22 uur) van de online training viel mij toch wat tegen in combnatie met mijn baan. Daarnaast was er na 1,5 uren een kwartier pauze. Dat is voor een online les echt niet te doen.... Het tijdstip (19 - 22 uur) van de online training viel mij toch wat tegen in combnatie met mijn baan. Daarnaast was er na 1,5 uren een kwartier pauze. Dat is voor een online les echt niet te doen. Beter is om elk uur even 10 min pauze te hebben, zodat de benen gestrekt kunnen worden, even weg van het beeldscherm. Dus dat is een tip voor de docent. Verder vond ik het zeker een nuttige module. De docent was altijd goed voorbereid, haar presentaties waren erg goed.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is erg fijn om te horen! Verder nemen we je feedback intern met ons mee. Bedankt voor je review en deelname.

Margot

Het waren interactieve lessen met een goede link naar de praktijk.
Het waren interactieve lessen met een goede link naar de praktijk.
Wat ik soms miste was echte kennisoverdracht vanuit de docent, er werd vaak gevraagd naar ervaringen vanuit de leerlingen, wat ook leerzaam is uiteraard. Maar je verwacht ook expliciete kennis vanuit een docent. Die ze denk ik zeker had.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je feedback.