Goede en doordachte training die aansluit bij de praktijk.
Reactie NCOI Opleidingen:
Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je beoordeling.
NCOI Opleidingen
Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je beoordeling.
NCOI Opleidingen
Wat goed te horen. Verder nemen we je feedback over het lesmateriaal intern met ons mee. Bedankt voor het achterlaten van je review!
NCOI Opleidingen
Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
NCOI...
Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...
We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien, Judith. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
NCOI Opleidingen
Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!
NCOI...