Ik zou het niet meer opnieuw bij jullie doen. De informatievoorziening is echt slecht.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de informatievoorziening niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk duidelijke en tijdige... Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de informatievoorziening niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk duidelijke en tijdige informatie is voor een positieve leerervaring.
We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit gebruiken om onze communicatie en informatievoorziening te verbeteren. Jouw input helpt ons om onze diensten te blijven verbeteren en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze studenten.
Nogmaals bedankt voor je eerlijke beoordeling.
NCOI Opleidingen

Persoonlijk was het veel hoog over, en had ik zelf meer praktijk ervaringen diepgaander gewild. (voor zover mogelijk). Ben in ieder geval wijzer geworden.

Robin

Het automatisch afmelden op de website was ontzettend irritant omdat deze er vaak naast moest worden gehouden voor het lezen van de opdracht. De docent was behulpzaam en gaf goede feedback, echter... Het automatisch afmelden op de website was ontzettend irritant omdat deze er vaak naast moest worden gehouden voor het lezen van de opdracht. De docent was behulpzaam en gaf goede feedback, echter duurde het vaak wel erg lang voordat ik een reactie kreeg en soms was een belletje noodzakelijk. De opleiding is eigenlijk een grote verzameling aan verslagen (20+), hierdoor was het in de korte tijdspan helaas kwantiteit over kwaliteit. Een betere variatie in opdrachten en het interactiever bijbrengen van kennis, in plaats van "hier heb je 10 bronnen, ga maar lezen", is hoog nodig.

Thijs

Ik ben niet tevreden met de module Innovatief & Duurzaam Bouwen. Voorafgaand aan de module heb ik uitleg gegeven dat ik docent ben op het Mbo. Ik had gevraagd of deze module zou passen bij studenten... Ik ben niet tevreden met de module Innovatief & Duurzaam Bouwen. Voorafgaand aan de module heb ik uitleg gegeven dat ik docent ben op het Mbo. Ik had gevraagd of deze module zou passen bij studenten van niveau 2 & 3 op het Mbo bij de Opleiding Timmeren. Dat ik praktische dingen mee kreeg waardoor ik mijn doelgroep toekomstproof kan maken. Na een telefonische gesprek werd mij vertelt dat dit helemaal het geval was. Helaas was de module veel meer gericht voor projectleiders, architecten, werkvoorbereiders en grote bouwbedrijven.

Tijdens de module vond ik de reader niet erg goed aansluiten bij de opdrachten. Ik moest vele opdrachten maken en had er veel tijd in gestoken. Telkens als ik ergens twijfels over had en om feedback vroeg, kreeg ik enkel antwoorden als: "Prima verslag". Dat is natuurlijk niet de begeleiding die je verwacht voor €2500,-. Er zijn ook tussentijds mensen geweest die hierover gingen klagen, alleen werd er dan niet op gereageerd. Dat werd dan privé gedaan.

Ik ben blij dat ik de module met een mooi cijfer behaald heb, maar ik zou het niemand aanraden om deze module te volgen.

Janneke

Was erg prettig om via de Virtual Classroom begeleiding te krijgen voor de voorbereidigen examen Pabo Aardrijkskunde. Helaas lukt het mij en de medestudenten nog niet om een examendatum in te... Was erg prettig om via de Virtual Classroom begeleiding te krijgen voor de voorbereidigen examen Pabo Aardrijkskunde. Helaas lukt het mij en de medestudenten nog niet om een examendatum in te plannen. Kunnen jullie deze datum openzetten?

Het fijne aan een online leeromgeving is dat je naast een druk leven je eigen tijden kunt indelen. Er wordt goed met je mee gedacht en je kant altijd terecht bij je docent. Ncoi geeft je ook de... Het fijne aan een online leeromgeving is dat je naast een druk leven je eigen tijden kunt indelen. Er wordt goed met je mee gedacht en je kant altijd terecht bij je docent. Ncoi geeft je ook de ruimte wanneer je meer tijd nodig hebt, erg fijn!

Ik vond het jammer dat ik de les online moest volgen, ik had dit graag fysiek gedaan. De online leeromgeving heb ik als onprettig en onpersoonlijk ervaren. Alleen de camera van de docent stond aan,... Ik vond het jammer dat ik de les online moest volgen, ik had dit graag fysiek gedaan. De online leeromgeving heb ik als onprettig en onpersoonlijk ervaren. Alleen de camera van de docent stond aan, waardoor er weinig verbinding was. Verder hebben we de stof wel behandeld, er was misschien weinig imput van de klas, maar daardoor werden de lessen steeds minder uitgebreid. Er werd zelfs een voetbalwedstrijd onder de les gevolgd door de docent waardoor we veel afgeleid waren, lange pauzes hadden en de les zelf ook werd ingekort. Wanneer ik een vak volg wil ik dit met alle aandacht doen, maar dit lukte hierdoor niet.

Beste Meike,
Beste Meike,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je de online lessen als onprettig en onpersoonlijk hebt ervaren. We begrijpen hoe belangrijk interactie en verbinding zijn tijdens het leren. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze online leeromgeving te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze docenten de volledige aandacht aan de lessen besteden.
NCOI Opleidingen

De docent vond ik slecht bereikbaar. Hierdoor werd een opleiding die al zelfstudie was wel erg veel zelfstudie. Daarnaast vind ik de formulering van de eindopdracht erg onduidelijk en mijn inziens... De docent vond ik slecht bereikbaar. Hierdoor werd een opleiding die al zelfstudie was wel erg veel zelfstudie. Daarnaast vind ik de formulering van de eindopdracht erg onduidelijk en mijn inziens niet logisch. Dit zorgt ervoor, in combinatie met het slecht bereikbaar zijn van de docent, dat de module erg lang duurt om af te ronden.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de docent slecht bereikbaar vond en dat dit de zelfstudie nog uitdagender maakte. We begrijpen dat duidelijke communicatie en ondersteuning... Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de docent slecht bereikbaar vond en dat dit de zelfstudie nog uitdagender maakte. We begrijpen dat duidelijke communicatie en ondersteuning essentieel zijn, vooral bij zelfstudie. We zullen dit punt zeker bespreken met de betreffende docent om de bereikbaarheid te verbeteren.
Daarnaast nemen we je opmerkingen over de formulering van de eindopdracht serieus en zullen we deze evalueren om de duidelijkheid en logica te verbeteren. Jouw feedback helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren.
NCOI Opleidingen

Leuke groep mensen. De docent vond vooral zichzelf geweldig en kon de informatie moeilijk overbrengen. Matige training

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je de groep mensen leuk vond. Het spijt ons echter te horen dat je minder tevreden was over de docent en de manier waarop de informatie werd... Bedankt voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je de groep mensen leuk vond. Het spijt ons echter te horen dat je minder tevreden was over de docent en de manier waarop de informatie werd overgebracht. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om de kwaliteit van onze trainingen te verbeteren.