Mijn ervaring is dat de opleiding veel te prijzig is voor wat je er voor krijgt. Ik kan alleen nog maar spreken over het eerste half jaar maar daarin was de begeleiding aanzienlijk minder dan ik... Mijn ervaring is dat de opleiding veel te prijzig is voor wat je er voor krijgt. Ik kan alleen nog maar spreken over het eerste half jaar maar daarin was de begeleiding aanzienlijk minder dan ik verwacht had. Er werd in eerste instantie aangegeven dat ik de lessen Dichtbij zou kunnen volgen, ik het gesprek daarna werd dat ergens in het midden van het land en uiteindelijk heb ik nu de zelfstudie. De prijs is gelijk aan lesdagen op locatie en dat kan ik totaal niet rijmen. Naar mijn idee heb ik €1000,- per boek betaald. Qua inhoud ben ik blij dat ik deze opleiding doe, qua ondersteuning absoluut niet!

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je de begeleiding en de prijs-kwaliteitverhouding van de opleiding als onvoldoende hebt ervaren. We begrijpen dat duidelijke... Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je de begeleiding en de prijs-kwaliteitverhouding van de opleiding als onvoldoende hebt ervaren. We begrijpen dat duidelijke communicatie over leslocaties en de juiste ondersteuning essentieel zijn voor een goede leerervaring. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze studenten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.
Nogmaals dank voor je input en fijn om te horen dat je tevreden bent met de inhoud van de opleiding.

Sjaak

Het laatste hoofdstuk (6) , als ik het goed heb, had ik qua stof niet verwacht.
psychologische theorie. Ging over eerste indruk van een persoon etc. etc.
Had weinig relatie met de rest...
Het laatste hoofdstuk (6) , als ik het goed heb, had ik qua stof niet verwacht.
psychologische theorie. Ging over eerste indruk van een persoon etc. etc.
Had weinig relatie met de rest en had ook zeker niet mijn interesse. Erg theoretisch

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring, Sjaak. We begrijpen dat het laatste hoofdstuk over psychologische theorie niet helemaal aansloot bij je verwachtingen en interesses. Het spijt... Bedankt voor je review en het delen van je ervaring, Sjaak. We begrijpen dat het laatste hoofdstuk over psychologische theorie niet helemaal aansloot bij je verwachtingen en interesses. Het spijt ons te horen dat dit deel van de cursus niet aan je behoeften voldeed en als te theoretisch werd ervaren.
We waarderen je feedback enorm en zullen dit meenemen om onze lesinhoud beter af te stemmen op de verwachtingen en interesses van onze studenten. Jouw input helpt ons om continu te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze opleidingen relevant en boeiend blijven.
Nogmaals bedankt voor je eerlijke beoordeling.
NCOI Opleidingen

Ik vond de gevolgde opleiding heel waardevol, ik heb veel geleerd, maar ik miste ook wat. Ik had me onder andere aangemeld omdat de onderwerpen Materiaalkeuzen en Stofferen en styling me heel erg... Ik vond de gevolgde opleiding heel waardevol, ik heb veel geleerd, maar ik miste ook wat. Ik had me onder andere aangemeld omdat de onderwerpen Materiaalkeuzen en Stofferen en styling me heel erg aanspraken, maar deze onderwerpen zijn vrijwel niet aan bod gekomen.

Pieter

Totaal geen contact gehad met docenten. Alleen een mevrouw die in Egypte zat. totaal onduidelijk wat de bedoeling is. Inschrijven voor tentamens lukte niet. Doorverwezen naar NCOI examencommissie.... Totaal geen contact gehad met docenten. Alleen een mevrouw die in Egypte zat. totaal onduidelijk wat de bedoeling is. Inschrijven voor tentamens lukte niet. Doorverwezen naar NCOI examencommissie. Daar krijg je dan weer niemand te pakken. Super omslachtig en onduidelijk. Ben gestopt met de opleiding

Beste Pieter,
Beste Pieter,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met NCOI zo teleurstellend is geweest. We begrijpen dat het gebrek aan contact met docenten en de onduidelijkheid rondom de inschrijving voor tentamens veel frustratie hebben veroorzaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze studenten willen.
We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze communicatie en ondersteuning te verbeteren. We streven ernaar om onze studenten een duidelijke en ondersteunende leeromgeving te bieden en zullen hard werken om deze problemen aan te pakken.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring zult hebben.

Jos

Voor het onderdeel SHV hadden we een topdocent, die ons met concrete praktijkvoorbeelden wist te inspireren. Hij gaf de lessen in MS-Teams en dat werkte prima. Jammer dat we hebben moeten werken met... Voor het onderdeel SHV hadden we een topdocent, die ons met concrete praktijkvoorbeelden wist te inspireren. Hij gaf de lessen in MS-Teams en dat werkte prima. Jammer dat we hebben moeten werken met niet actuele lesstof, wat het geheel (met het examen als toets moment) voor mij persoonlijk nogal verwarrend maakte.
Voor het onderdeel budgetcoaching hadden een docent die niet uit de praktijk kwam en we daardoor moeite hadden de rode draad van de lesstof te kunnen volgen. Hij wilde of kon niet met MS-Teams overweg, dit terwijl het werken met Vitero continue problemen bleef geven. Hiernaast zou het helpen om voor deze moduleopdracht te werken met een gestandaardiseerd (invul)format. Wat les voor les en stap voor stap kan worden behandeld/gevolgd. M.i. zou het moeten opstellen van een document qua opzet en lay-out geen toets criteria voor deze opleiding moeten zijn. Binnen iedere organisatie wordt er immers gewerkt met een format, wat de budgetcoach invult en waarin hij zijn coachingsplan en aanpak beschrijft. Bovendien zou dit de cursisten veel tijd schelen bij het schrijven van de moduleopdracht.

Beste Jos,
Beste Jos,
Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het is fijn om te horen dat je de lessen van onze SHV-docent inspirerend vond en dat de online lessen via MS-Teams goed werkten. We begrijpen dat het werken met niet-actuele lesstof verwarrend kan zijn en nemen dit mee om onze materialen up-to-date te houden.
Wat betreft de budgetcoaching module, het spijt ons te horen dat je hier minder tevreden over was. We waarderen je suggesties voor een gestandaardiseerd format en zullen dit zeker overwegen om de leerervaring te verbeteren. Jouw feedback helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren en beter aan te sluiten bij de praktijk.
Nogmaals dank voor je waardevolle input.

Ongelofelijk slechte onderwijsinstelling.
Ik zal iedereen ten zeerste afraden om een opleiding van NCOI te volgen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met onze onderwijsinstelling. We nemen jouw opmerkingen zeer serieus en willen graag meer... Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met onze onderwijsinstelling. We nemen jouw opmerkingen zeer serieus en willen graag meer begrijpen over wat er precies mis is gegaan, zodat we dit kunnen verbeteren. Mocht je de situatie verder willen bespreken, dan staan we klaar!
NCOI Opleidingen

Eerste jaren van opleiding was super leuk en leerzaam. Laatste jaar wordt verslagen steeds afgekeurd door bepaalde docenten. Ik denk dat sommige docenten niet eerlijk naar verslagen nakijken of... Eerste jaren van opleiding was super leuk en leerzaam. Laatste jaar wordt verslagen steeds afgekeurd door bepaalde docenten. Ik denk dat sommige docenten niet eerlijk naar verslagen nakijken of beoordelen of verwachtingen van hun echt hoog is. Mijn eind verslag was niet goed beoordeeld. Mijn begeleider van NCOI is nooit op mijn werkplek gekomen en daarom heeft hij geen inzicht wat ik allemaal doe. Vervolgens beoordeeld hij mijn eindverslag zonder enige inzicht. Alle feedback heb ik verwerkt en opnieuw ingeleverd maar nog steeds geen beoordeling. Maar ja, in praktijk heb ik mijn alle doelen behaald maar jammer dat het NCOI nog niet weet wat ik geleerd en behaald heb.

Ik vond het een leuke studie maar wel pittig naast 36 uur werken. De begeleiding van de stage kan veel beter. Je hoort eigenlijk niks totdat je zelf iets vraagt!

Eelco

Nooit meer NCOI voor mij!
70% van de opleiding (klassikaal) was een organisatorische puinhoop.
Nooit meer NCOI voor mij!
70% van de opleiding (klassikaal) was een organisatorische puinhoop.
Eén docent was hier onderdeel van maar veel belangrijker is dat NCOI naast de ingehuurde docenten qua organisatie, empathie, oplossingsgerichtheid aan alle kanten tekort schiet.
NCOI zorgt voor veel zorgen bij deelnemers door niet goed, compleet en duidelijk te communiceren over mogelijke oplossingen voor problemen, en die waren er nogal wat.
Hierdoor veel stress en onzekerheid ervaren over het wel of niet kunnen behalen van leerdoelen.

Beste Eelco,
Beste Eelco,
Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met NCOI niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat de organisatorische problemen en de gebrekkige communicatie veel stress en onzekerheid hebben veroorzaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze studenten willen.
We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze organisatie, communicatie en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. We streven ernaar om onze studenten een ondersteunende en effectieve leeromgeving te bieden en zullen hard werken om deze problemen aan te pakken.