De docent deed het heel goed. Maar de leerstof was verschrikkelijk, er zaten zoveel fouten in dit boek, dat je bij iedere vraag ging twijfel of het wel of niet goed was. Dit heeft ons, maar ook de...De docent deed het heel goed. Maar de leerstof was verschrikkelijk, er zaten zoveel fouten in dit boek, dat je bij iedere vraag ging twijfel of het wel of niet goed was. Dit heeft ons, maar ook de docent extra werk gekost. Hij moest het steeds checken, kreeg meer vragen en weer doorgeven. Ook blijkt er nu weer iets mis te zijn met de vouchers om examen te kunnen doen en dit wordt niet opgelost, we krijgen daar geen excuus bericht of goede vouchers voor. Heel slecht vind ik dit, maar de docent kan hier niets aan doen.
Marlies
De lessen van de masterclass waren goed voorbereid. De terugkoppeling van de docent maakt de vertaling van de theorie naar de praktijk duidelijker. De studielast is vrij hoog maar goed te doen. Door...De lessen van de masterclass waren goed voorbereid. De terugkoppeling van de docent maakt de vertaling van de theorie naar de praktijk duidelijker. De studielast is vrij hoog maar goed te doen. Door de mc heb ik meer inzicht in de digitale opties voor het leren en ontwikkelen.
Frank
Top!
Hans
Prima opleiding. Minder onderwerpen en meer verdieping zou de opleiding nog beter maken
Sam
Een leerzame en leuke 3 daagse training gehad. Genoeg handvatten die ik in de praktijk eigen moet gaan maken!
Tülay
Fijne opleiding waar er veel rekening wordt gehouden in persoonlijke situaties.
Irene
Ik vond in het begin wennen om een module opdracht te maken na de lessen. Lastig vond ik dat als je weer voor het eerst lessen volgt hoe je een module opdracht maakt miste een voorbeeld van de...Ik vond in het begin wennen om een module opdracht te maken na de lessen. Lastig vond ik dat als je weer voor het eerst lessen volgt hoe je een module opdracht maakt miste een voorbeeld van de leraar. Verder heb ik de lessen altijd met veel interesse gevolgt
Pascal
De impact op werk is zoals ik het verwacht heb. De zelfreflectie heeft boekdelen gesproken over mezelf en wat ik worden wil als chef zijnde
Leuke interessante masterclass met een docent die ruimte geeft voor de discussie om er van te leren!
Goede en duidelijke cursus, helaas wel te weinig tijd om al het lesmateriaal te behandelen