Helaas heb ik van de docent nog niets gehoord en de opleiding is al 2 maanden bezig. Er zijn in totaal 3 online leeromgevingen en daarnaast nog eens 2 boeken, heel verwarrend! NIMA is leuk maar heel... Helaas heb ik van de docent nog niets gehoord en de opleiding is al 2 maanden bezig. Er zijn in totaal 3 online leeromgevingen en daarnaast nog eens 2 boeken, heel verwarrend! NIMA is leuk maar heel veel theorie. Ik wil wel graag leren maar dat wordt op deze manier niet aantrekkelijk gemaakt.

Beste,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je nog geen contact hebt gehad met de docent en dat de verschillende online leeromgevingen en boeken verwarrend zijn. We begrijpen dat dit de leerervaring minder aantrekkelijk maakt, vooral bij een theoretisch zware opleiding als NIMA.
We zullen je opmerkingen doorgeven aan de betreffende afdelingen om te kijken hoe we de communicatie en de structuur van het lesmateriaal kunnen verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat onze studenten een duidelijke en ondersteunende leeromgeving hebben.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we in de toekomst aan je verwachtingen kunnen voldoen en je een betere ervaring kunnen bieden.

Steven

Wat mijn medestudenten en ik als een kwalijke zaak beschouwen, is dat NCOI aangeeft dat er klassikaal les gegeven kan worden, terwijl dit in de praktijk vaak niet het geval blijkt te zijn. Voor 80%... Wat mijn medestudenten en ik als een kwalijke zaak beschouwen, is dat NCOI aangeeft dat er klassikaal les gegeven kan worden, terwijl dit in de praktijk vaak niet het geval blijkt te zijn. Voor 80% van de vakken is er drie weken van tevoren contact met mij opgenomen om te melden dat de klassikale les niet doorging en werd vervangen door een online les. Ik weet echter dat er voor twee lessen wél klassikaal les is gegeven in Rotterdam, waar ik specifiek om had gevraagd. In die lessen zaten slechts tien studenten in het lokaal, dus er had naar mijn mening nog prima een aantal studenten bij gekund.

Online lessen voor een opleiding als Elektrotechniek zijn bijna niet te doen, omdat de theoretische vakken al moeilijk genoeg zijn. Deze online lessen voelden meer als een "voorleesavond" dan als echte lessen.

Daarnaast heb ik in het verleden HBO Elektrotechniek gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, en ik ben het niet eens met de opbouw van de vakken bij NCOI. Wiskunde op dit niveau hoort niet verweven te worden in vakken zoals Energietechniek en Analoge Techniek. Deze vakken zijn al lastig genoeg op zichzelf.

Ook de manier waarop moduleopdrachten beoordeeld worden, klopt niet. Dit is ook door meerdere docenten aangegeven bij NCOI. Veel collega’s van mij lopen tegen dezelfde problemen aan.

Wat ik wél positief vind, is de manier waarop NCOI helpt en meedenkt als er problemen zijn met het plannen van examens. In mijn privéleven heb ik wat tegenslagen gehad, en NCOI heeft moeite gedaan om mee te denken over het verplaatsen van examens. Dat deel is echt goed geregeld bij jullie.

Beste Steven,
Beste Steven,
Bedankt voor je uitgebreide feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de frequentie van de klassikale lessen en de opbouw van de vakken. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral bij een technisch uitdagende opleiding als Elektrotechniek.
We nemen je opmerkingen over de online lessen en de integratie van wiskunde in andere vakken serieus en zullen deze doorgeven aan de verantwoordelijke afdelingen om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Ook de feedback over de beoordeling van moduleopdrachten zullen we nader onderzoeken.
Het is fijn om te horen dat je onze ondersteuning bij het plannen van examens als positief hebt ervaren. We streven ernaar om onze studenten zo goed mogelijk te ondersteunen, vooral in moeilijke tijden.
NCOI Opleidingen

Het feit dat we een verzoek tot review krijgen, terwijl de training nog niet heeft plaatsgevonden ligt in lijn met de overige communicatie vanuit NCOI tot op heden... Kort samengevat: amateuristisch!

Beste,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met de communicatie vanuit NCOI tot nu toe niet positief is geweest. We begrijpen dat het ontvangen van een verzoek tot review voordat de training heeft plaatsgevonden verwarrend en frustrerend kan zijn.
We zullen je opmerkingen intern bespreken om onze communicatie te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden vermeden. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te verbeteren en beter aan te sluiten bij de verwachtingen van onze studenten.
We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven om je een betere ervaring te bieden.
NCOI Opleidingen

De ene docent geeft op een andere inhoud aan de online lessen aan dan de ander - de een fanatiek met onderverdeling in groepjes, de ander 'zendt' alleen.
Bij alle modules aangegeven het fysiek...
Bij alle modules aangegeven het fysiek en op zaterdag te willen volgen, helaas was dit niet mogelijk vanwege te weinig animo. Het tegenvoorstel van NCOI kwam of naar locatie Amsterdam (terwijl ik fysiek Eindhoven aangaf) of online. Heel de opleiding online gevolgd, en de dag is ook gewisseld.
Ik had andere verwachtingen van de opleiding en de studiemateriaal dan wat werd omschreven op de opleidingspagina.

Beste,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met onze opleiding niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat consistentie in de inhoud van de lessen en de mogelijkheid om fysiek en op de gewenste locatie te studeren belangrijk zijn voor een goede leerervaring.
We zullen je opmerkingen intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze docenten een meer uniforme aanpak hanteren en om te kijken naar mogelijkheden om onze fysieke lessen beter te plannen. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te verbeteren en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze studenten.

Alberto

Slechtste opleiding ooit

Beste Alberto,
Beste Alberto,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met onze opleiding. We begrijpen dat dit erg teleurstellend kan zijn en willen graag meer weten over de specifieke punten die je als slecht hebt ervaren, zodat we hierop kunnen verbeteren.
Jouw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze diensten te verbeteren. We hopen dat je ons nog een kans wilt geven om je een betere ervaring te bieden.

Annelies

Veel voorbeelden en oefeningen maakten de training tot een fijn en interactief programma

Beste Annelies,
Beste Annelies,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat de vele voorbeelden en oefeningen de training tot een fijn en interactief programma hebben gemaakt. Jouw hoge beoordeling van 9/10 motiveert ons om door te gaan met het leveren van kwalitatief hoogstaande trainingen.

Merel

Fijne interactie, erg leerzaam.

Beste Merel,
Beste Merel,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je de interactie als fijn en leerzaam hebt ervaren. Jouw hoge beoordeling van 9/10 motiveert ons om door te gaan met het leveren van kwalitatief hoogstaande opleidingen en ondersteuning.

Mohammed

Beste Mohammed,
Beste Mohammed,
Hartelijk dank voor je positieve feedback en het mooie cijfer! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de opleiding. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
NCOI Opleidingen

Docent maakte de opleidingsdagen interactief, wat heel erg fijn is en waardoor je ook samen discussie kon voeren over de materie.

Beste,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je de opleidingsdagen als interactief hebt ervaren en dat je de mogelijkheid had om samen te discussiëren over de materie. We zijn blij dat je tevreden bent met de docent en de opleiding.

Wim

Deze training is een praktische en goed bij de praktijk aansluitende training. De docent geeft goed tips en neemt ook de tijd om vragen te beantwoorden. Tijdens de training is er voldoende ruimte om... Deze training is een praktische en goed bij de praktijk aansluitende training. De docent geeft goed tips en neemt ook de tijd om vragen te beantwoorden. Tijdens de training is er voldoende ruimte om oefeningen te doen met Copilot.

Beste Wim,
Beste Wim,
Hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je de training als praktisch en goed aansluitend op de praktijk hebt ervaren. Het is fijn om te weten dat de docent goede tips gaf en de tijd nam om vragen te beantwoorden. We zijn ook verheugd dat er voldoende ruimte was om oefeningen te doen met Copilot.
Jouw opmerkingen zijn zeer waardevol voor ons en we zullen blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze trainingen.
Nogmaals dank voor je beoordeling. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze trainingen.