NCZ

Wat vond u van het Congres Cliëntenraden?
7.8/10
Sloot het congres aan bij uw verwachtingen?
7.4/10
Wat vond u van de deskundigheid van de sprekers?
8.2/10
Wat vond u van de presentatie van de dagvoorzitter?
7.8/10

Heeft u verbeterpunten of tips?

Het is altijd vervelend als er een vragenronde op de agenda staat, dat op dat moment de meeste sprekers vertrokken zijn.
Tijdens de presentatie was er ook alle ruimte voor vragen, maar...
Tijdens de presentatie was er ook alle ruimte voor vragen, maar kijkend naar de agenda zijn er misschien vragen voor dat onderdeel van de vergadering bewaard.

Ria Huisman

Het was een goede informatieve bijeenkomst.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Een hele dag met informatie uit de wetgeving is voor personen die hier niets van weten te lang.
Knip dan de dag in tweeën.

Doe de WMCZ apart.

Coby van Schieveen

Informatief. Leerzaam.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Soms íets te lang op 'zij-paadjes' door gegaan; zodat een volgende hoofdlijn wat in de knel raakte.

Mijn ervaring met NCZ is zeer positief.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Het was jammer dat de microfoon niet goed werd gebruikt. Het was soms storend het overgeluid. Er worden toch pers. Vragen gesteld, dit vergt dan teveel tijd en dwaalt af van het onderwerp. Hierdoor... Het was jammer dat de microfoon niet goed werd gebruikt. Het was soms storend het overgeluid. Er worden toch pers. Vragen gesteld, dit vergt dan teveel tijd en dwaalt af van het onderwerp. Hierdoor kwam de kwaliteit van de wijkverpleegkundige in het nauw. Het was een heel leerzame bijeenkomst.

Jan Van Baren

Positief

Heeft u verbeterpunten of tips?

Meer interactie. Was nu teveel een hoorcollege
Presentatie Allerzorg weinig meerwaarde.

Het ochtenddienst sloot aan bij de verwachtingen, middageditie minder. Veel algemene uitleg, en geen vernieuwende praktijkvoorbeelden gehoord over hoe in contact te komen met de doelgroep

Tuinman-Sikking

Op zich een goed aanbod van educatiemogelijkheden, inhoudelijk kan het beter m.n. meer doelgericht

Heeft u verbeterpunten of tips?

* zich meer aan het programma houden en de onderwerpen aan de orde laten komen zoals aangegeven
* (te) veel tijd is besteed aan meningen van mantelzorgers/raadsleden
* jammer dat we...
* (te) veel tijd is besteed aan meningen van mantelzorgers/raadsleden
* jammer dat we niet aan het uitwisselen van ervaring zijn toegekomen in groepjes n.a.v. een stelling o.i.d.
* lunchpauze kan korter waardoor er meer ruimte ontstaat voor het einde van de dag, te snel afsluiten voelt niet goed
* De presentatie van Peter van den Burg, heel duidelijk, kort en bondig; dat moeten we meer hebben!
* ik ben nog nooit met zoveel onduidelijkheden naar huis gegaan na een themadag

Goede bijeenkomt, goede locatie. Positieve ervaring

Ik vond het een prima presentatie behalve die van de heer van de Burg.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Doordat ik hoorapparaten draag kon ik niet alles volgen, graag bijeenkomsten met ringleiding gebruiken.