NCZ

Wat vond u van het Congres Cliëntenraden?
7.8/10
Sloot het congres aan bij uw verwachtingen?
7.4/10
Wat vond u van de deskundigheid van de sprekers?
8.2/10
Wat vond u van de presentatie van de dagvoorzitter?
7.8/10

Betere ict mogelijkheden

Positief, verhelderend, goede praktijk voorbeelden, tijd en ruimte voor vragen, inbreng en dialoog

Saskia

Inspirerende bijeenkomst die met bevlogenheid werd 'aangevoerd'door Alice. Leerzaam!

Heeft u verbeterpunten of tips?

* De ruimte (Creatieve Coöperatie in Zwolle) is nauwelijks toegankelijk voor mensen met rollator/rolstoel (trap en ook zonder leuning). Ook de nooduitgang kan alleen via een trapje gebruikt... * De ruimte (Creatieve Coöperatie in Zwolle) is nauwelijks toegankelijk voor mensen met rollator/rolstoel (trap en ook zonder leuning). Ook de nooduitgang kan alleen via een trapje gebruikt worden.
* Na afloop werden presentaties en andere documentatie heel snel via e-mail toegestuurd, alleen was de presentatie die van een eerdere datum (13-02 ipv 20-02).

Anneke Bruins Slot

Nieuwsbrieven met interessante en relevante informatie voor Cliëntenraden.
Ruim cursusaanbod.

Heeft u verbeterpunten of tips?

De ruimte waar de cursus werd gegeven was uitsluitend bereikbaar via een trap. Ik maak (tijdelijk) gebruik van een rollator en de trap (zonder leuning) was even een uitdaging. Er waren nog twee... De ruimte waar de cursus werd gegeven was uitsluitend bereikbaar via een trap. Ik maak (tijdelijk) gebruik van een rollator en de trap (zonder leuning) was even een uitdaging. Er waren nog twee deelnemers die gebruik maakten van resp. een scootmobiel en krukken. Ik weet niet hoe zij de entree hebben ervaren maar het lijkt mij dat een locatie waar u Clientenraadsleden uit ze zorg verwacht toch beter toegankelijk zou moeten zijn.

Dit was mijn eerste ervaring, positief, ondanks de afwezigheid van trainer.
Door Alice is dit goed opgevangen.

Zwolle

Het was mijn 1e ervaring. De cursus begon ruim een uur te laat. We moesten helaas te snel door de stof heen.
De cursus heeft me wel wijzer gemaakt.

Heeft u verbeterpunten of tips?

De sfeer was in het begin gespannen. Er was geen cursusleider. We hebben ruim een uur moeten wachten. We zijn met elkaar in gesprek gegaan, hoe de CR bij de anderen functioneert. Zeer zinvol. De sfeer was in het begin gespannen. Er was geen cursusleider. We hebben ruim een uur moeten wachten. We zijn met elkaar in gesprek gegaan, hoe de CR bij de anderen functioneert. Zeer zinvol.
De cursus moest dus versneld gegeven worden, wat de vervangende cursusleidster prima gedaan heeft! Compliment.

Redelijk tot goed

Het was een prettige en zinvolle bijeenkomst. Je hoort van elkaar hoe het bij de ander gaat. Opvallend is wel dat er redelijk wat overeenkomsten zijn. Zelfde problemen, ook met het werven van leden,... Het was een prettige en zinvolle bijeenkomst. Je hoort van elkaar hoe het bij de ander gaat. Opvallend is wel dat er redelijk wat overeenkomsten zijn. Zelfde problemen, ook met het werven van leden, de gemiddelde leeftijd e.d.
Geadviseerd aan Wim Eggens om niet zo'n zelfde ontmoeting te organiseren, maar meer de rol van de voorzitter te belichten, wat eerlijk gezegd ook mijn verwachting was...

Plezierige en deskundige leiding, maar het leren van je medecursisten viel me wat tegen. Ik had graag geleerd van collega voorzitters van Cliëntenraden in de regio, maar dat kwam niet goed van de... Plezierige en deskundige leiding, maar het leren van je medecursisten viel me wat tegen. Ik had graag geleerd van collega voorzitters van Cliëntenraden in de regio, maar dat kwam niet goed van de grond

Heeft u verbeterpunten of tips?

Als de doelgroep onvoldoende aanwezig is, dan kunt u de bijeenkomst beter annuleren of samenvoegen met een andere bijeenkomst elders

Ik heb geen wim gezien en gehoord.