NCZ

Wat vond u van het Congres Cliëntenraden?
7.8/10
Sloot het congres aan bij uw verwachtingen?
7.4/10
Wat vond u van de deskundigheid van de sprekers?
8.2/10
Wat vond u van de presentatie van de dagvoorzitter?
7.8/10

Ik heb de NCZ-medewerkers ervaren als dichtbij de cursisten. Verder lopen de contacten uitstekend.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Ik vind dat de NCZ een fijne manier heeft om scholing te geven. Er wordt goed gekeken naar de behoefte van de deelnemer en er is ruimt tijd om vragen te stellen.

Heeft u verbeterpunten of tips?

zorg voor regelmatig een korte pauze om de benen te strekken en even wat frisse lucht in het lokaal.

Net lid van een clientenraad. Dit is eerste ervaring met NCZ

Heeft u verbeterpunten of tips?

De accommodatie was niet goed voor een groep van 120 personen. De zaal was te klein. De koffie had niet in de zaal moeten staan. De temperatuur regulatie was matig. De lunch was matig. De filmpjes... De accommodatie was niet goed voor een groep van 120 personen. De zaal was te klein. De koffie had niet in de zaal moeten staan. De temperatuur regulatie was matig. De lunch was matig. De filmpjes waren niet van te voren getest. De microfoons deden het matig. Er was geen draadloze zaalmicrofoon.
Kortom: dat kan veel beter voor € 120,- per deelnemer!

Reactie NCZ:

Dank u wel voor uw feedback. Wij zijn ons er zeker van bewust dat er veel ongemakken waren op de locatie, m.b.t. het geluid en de techniek en t.a.v. de catering. Wij hebben u een mail gestuurd met... Dank u wel voor uw feedback. Wij zijn ons er zeker van bewust dat er veel ongemakken waren op de locatie, m.b.t. het geluid en de techniek en t.a.v. de catering. Wij hebben u een mail gestuurd met daarin onze excuses, onze leerpunten, de dingen die wij een volgende keer zeker anders zullen doen en het aanbod om ter compensatie voor het ongemak gebruik te maken van een gratis workshop over de medezeggenschap, de Wmcz of een ander aanverwant onderwerp. Ik hoop hiermee voldoende op uw reactie te hebben gereageerd. Mocht u nog de behoefte hebben hier verder over te spreken, dan kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen! Vriendelijke groeten, Marika Biacsics.

Geen eerdere ervaringen

Heeft u verbeterpunten of tips?

Betere voorbereiding techniek (kwam beetje rommelig over). Voor mij voldeed het symposium niet aan de verwachtingen (van inspraak naar invloed). Het delen van ervaringen van dingen die wel of niet... Betere voorbereiding techniek (kwam beetje rommelig over). Voor mij voldeed het symposium niet aan de verwachtingen (van inspraak naar invloed). Het delen van ervaringen van dingen die wel of niet goed lopen zou waardevol zijn geweest. Er is een groot verschil tussen clientenraden in cure en care; dat kwam niet tot uiting.

Reactie NCZ:

Dank u wel voor uw feedback. Wij zijn ons er zeker van bewust dat er veel ongemakken waren op de locatie, m.b.t. het geluid en de techniek. Wij hebben u een mail gestuurd met daarin onze excuses,... Dank u wel voor uw feedback. Wij zijn ons er zeker van bewust dat er veel ongemakken waren op de locatie, m.b.t. het geluid en de techniek. Wij hebben u een mail gestuurd met daarin onze excuses, onze leerpunten, de dingen die wij een volgende keer zeker anders zullen doen en het aanbod om ter compensatie voor het ongemak gebruik te maken van een gratis workshop over de medezeggenschap, de Wmcz of een ander aanverwant onderwerp. Ik hoop hiermee voldoende op uw reactie te hebben gereageerd. Mocht u nog de behoefte hebben hier verder over te spreken, dan kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen! Vriendelijke groeten, Marika Biacsics.

Goed.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Het geluid was zeer slecht, voor de pauze zeker 3 keer gevraagd om een tweede microfoon te gebruiken voor de vragen van de deelnemers werd weinig aandacht aan geschonken, terwijl ook het snoer van... Het geluid was zeer slecht, voor de pauze zeker 3 keer gevraagd om een tweede microfoon te gebruiken voor de vragen van de deelnemers werd weinig aandacht aan geschonken, terwijl ook het snoer van de microfoon veel te kort was, Na de pauze in eerste instantie geen verbetering maar na lang aandringen, een tweede microfoon, dit was wat betreft geluid zeer slecht, volgende keer meer aandacht hieraan besteden.
De zaal was lang en smal, waardoor de ver na achteren moest zitten graag hier ook rekening mee houden, veel ouderen horen wat minder goed.
Verder goed dag.

Reactie NCZ:

Was de eerste keer dat ik een symposium bijwoonde van NCZ, mijn eerste indruk was dat het wat amateuristisch overkwam.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Geluidsinstallatie - microfoons aan een snoer werken niet voor een flexibele interactie.

👍

Reactie NCZ:

Dank u wel voor uw feedback. Deze zullen wij zeker meenemen naar een volgende gelegenheid! Ik hoop hiermee voldoende op uw reactie te hebben gereageerd. Mocht u nog de behoefte hebben hier verder... Dank u wel voor uw feedback. Deze zullen wij zeker meenemen naar een volgende gelegenheid! Ik hoop hiermee voldoende op uw reactie te hebben gereageerd. Mocht u nog de behoefte hebben hier verder over te spreken, dan kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen! Vriendelijke groeten, Marika Biacsics.

Zie verbeterpunten .

Heeft u verbeterpunten of tips?

beter aangeven hoe de lunch is georganiseerd. Nu bleef er veel brood over op de tafels, terwijl iedereen in de rij liep voor het 'buffet'. Maak gebruik van zgn loopmicrofoons in plaats van aan een... beter aangeven hoe de lunch is georganiseerd. Nu bleef er veel brood over op de tafels, terwijl iedereen in de rij liep voor het 'buffet'. Maak gebruik van zgn loopmicrofoons in plaats van aan een draad. Beperk de hoeveelheid vragen tijdens een presentatie. Of alle vragen aan het einde van een presentatie, nu verstoord de hoeveelheid vragen de opbouw van de presentatie.

Jacqueline Schweig

Ik heb nog geen ervaringen met NCZ.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Ik vond een hele negatieve sfeer hangen tijdens de ochtend. Vragen werden niet beantwoord.
Slecht voorbereid en onprofessioneel.
Het was belangrijker om alle sheets te laten zien dan...
Slecht voorbereid en onprofessioneel.
Het was belangrijker om alle sheets te laten zien dan in contact met de groep te komen. Inhoud niet afgestemd op publiek.
De titel van het congres heb ik niet terug kunnen vinden in de inhoud.
Ik vond het erg tegenvallen allemaal en ben niet meer teruggekomen na de lunch.

Reactie NCZ:

Dank u wel voor uw feedback. Helaas heeft deze dag niet aan uw verwachtingen voldaan. Dat vinden wij spijtig! Wij zijn ons er van bewust dat er dingen voor verbetering vatbaar waren en nemen uw... Dank u wel voor uw feedback. Helaas heeft deze dag niet aan uw verwachtingen voldaan. Dat vinden wij spijtig! Wij zijn ons er van bewust dat er dingen voor verbetering vatbaar waren en nemen uw feedback zeker mee naar een volgende gelegenheid. V.w.b. de inhoud van het symposium: het onderwerp was van inspraak naar invloed, waarbij wij in de voorpublicaties hebben aangegeven dat het programma zou bestaan uit deels theorie (regel en wetgeving) deels praktijk (de voorzitter CCR met zijn visie op medezeggenschap) en deels uit ervaringsverhalen. Dat de inhoud niet vooral zou toezien op ‘medezeggenschap’ maar meer op Patiëntenrechten in het algemeen. Wij hebben getracht in voorpublicaties het programma uitgebreid te delen evenals wijzigingen op het programma. Wij hebben iedere spreker van te voren geïnterviewd over zijn/haar presentatie en dit gepubliceerd op onze website en gedeeld middels onze nieuwsbrieven: https://ncz.nl/training/8-november-2018-symposium-van-inspraak-naar-invloed/
Wij hebben uw gemaild met onze excuses, de leerpunten en dingen die we de volgende keer anders zullen doen en het aanbod om ter compensatie gebruik te maken van een gratis workshop over de medezeggenschap, de Wmcz of een aanverwant onderwerp. Ik hoop hiermee voldoende op uw reactie te hebben gereageerd. Mocht u nog de behoefte hebben hier verder over te spreken, dan kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen! Vriendelijke groeten, Marika Biacsics.

Mijn ervaringen met NCZ zijn positief: goed aanbod, snelle reacties op vragen, actueel, goede nieuwsbrieven

Heeft u verbeterpunten of tips?

Contact met publiek verbeteren m.b.v loopmicrofoons.