NCZ

Wat vond u van het Congres Cliëntenraden?
7.8/10
Sloot het congres aan bij uw verwachtingen?
7.4/10
Wat vond u van de deskundigheid van de sprekers?
8.2/10
Wat vond u van de presentatie van de dagvoorzitter?
7.8/10

Ruud Mol

Goede organisatie deskundige trainer

Geachte heer,
Dank u wel voor uw positieve feedback en voor uw verbetertips. Wij gaan deze meenemen bij onze evaluatie!
Marika...

J.M. Marcus

Tot vorige week nog geen

Heeft u verbeterpunten of tips?

De wetteksten waren vooraf toegezonden, evenals de verschillen met de oude wet. Die had ik goed bestudeerd, waardoor ik nauwelijks nieuwe zaken heb gehoord, was een bevestiging van wat ik gelezen... De wetteksten waren vooraf toegezonden, evenals de verschillen met de oude wet. Die had ik goed bestudeerd, waardoor ik nauwelijks nieuwe zaken heb gehoord, was een bevestiging van wat ik gelezen had. Er werd erg veel nadruk gelegd op de vraag of de wet 2018 er überhaupt wel door zou komen, waardoor je de indruk kreeg wat zit ik hier dan in hemelsnaam te doen. Gezelschap was heel gemêleerd en ook dan had m.i. beter gekunt.

Geachte heer,
Dank u wel voor uw feedback en voor uw verbetertips. Wij gaan deze meenemen bij onze evaluatie!
Netwerk Cliëntenraden Zorg

De tweede training/workshop die ik meemaak. Vind NCZ een organisatie die goed inspeelt op de behoeften bij Cliëntenraden.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Alle info staat nog ter discussie omdat het een wetsvoorstel betreft. Dat maakt het geheel enigszins onzeker.

Clientenraad Slingeland Ziekenhuis Doetinchem

Deze ervaring eas enigszins telerstellend

Te laag tempo.
Onvoldoende labeling van de info naar herkomst(formeel standpunt NCZ versus eigen mening van de spreker versus discussiepunt)
Het betrof een presentatie, terwijl een...
Te laag tempo.
Het betrof een presentatie, terwijl een workshop aangekondigd was.

Voor deze cursus geen.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Geen specifieke punten. Ik ga er van uit dat we de presentatie highlights nog per mail krijgen.

E.M. van Veldhuizen

Deskundig en klantvriendelijk

De communicatie met dit bedrijf is heel goed. Ze hebben deskundigheid "in huis".

n.v.t.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Ik vind het een dure workshop, mede gezien het aantal deelnemers.

Voor mij de eerste keer.

Van de Wiel

Nvt