Geen bedrijf
- Product of service:
- 1215 JW
Niet te vroeg komen :). 7 uur stonden ze op de stoep. Goed opruimen.
Maak zelf af wat je bent aangegaan zonder uitbesteding, anders niet aannemen.
Het bedrag op de factuur vind ik te hoog voor het werk dat er uiteindelijk wordt uitgevoerd door de installateurs want je moet heel veel zelf doen qua verwijderen beplating en daarna weer opbouwen. Het leeghalen van de ruimtes staat los van dit verhaal.
Zo doorgaan
de koppeling tussen de planning
They should get better at internal communication and incidence tracking. They delivered late due to a planning problem. Their contact point should get better at communicating with the teams in the field.
ga zo door
Geen gewoon zo doorgaan
Ga zo door
Schriftelijk verkregen info nakomen
Graag keuze in bedrijven die het realiseren
Beter communiceren.
De backoffice moet echt heel veel beter
word een duidelijker wat er allemaal gedaan moet worden en alles beter uitleggen.
Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:
Nederland Isoleert
Lindeboomseweg 53
3825al Amersfoort
Niet te vroeg komen :). 7 uur stonden ze op de stoep. Goed opruimen.
Maak zelf af wat je bent aangegaan zonder uitbesteding, anders niet aannemen.
Zo doorgaan
de koppeling tussen de planning